ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

Επισκευές Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

 

Στο ανακαινισμένο χώρο του The Console Club θα βρείτε μια πλήρη σειρά υπηρεσιών, που σχετίζονται με τις επισκευές ηλεκτρονικών υπολογιστών που θα καλύψουν όλες τις οικιακές και επαγγελματικές σας ανάγκες. Στα δέκα επτά χρόνια λειτουργίας του καταστήματος μας έχουμε προσπαθήσει να ικανοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό χιλιάδες πελάτες, φέροντας εις πέρας ακόμα και τις πιο δύσκολες απατήσεις τους. Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και παρέχουν επαγγελματικές υπηρεσίες σε συνδυασμό με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Επισκευάζουμε οποιουδήποτε τύπου επιτραπέζιου ηλεκτρονικού υπολογιστή, laptop & netbook.

Ακόμα και αν σας είπαν ότι πρέπει να αλλάξετε μητρική ή κάρτα γραφικών με μεγάλο κόστος φέρτε το laptop ή netbook σας σε εμάς για μία διάγνωση, για μια δεύτερη γνώμη. Τις 9 στις 10 φορές η μητρική ή η κάρτα γραφικών μπορεί να επισκευαστεί και μάλιστα με εγγύηση εργασίας.

Η διάγνωση της βλάβης δεν θα σας κοστίσει τίποτα-παρέχεται δωρεάν εντός του καταστήματος μας.

Η επισκευή φορητού υπολογιστή για προβλήματα hardware γίνεται συνήθως σε 2-3 εργάσιμες ημέρες εφόσον υπάρχει διαθέσιμο ανταλλακτικό ενώ για προβλήματα software εντός 24 ωρών από την παραλαβή του.

H επισκευή επιτραπέζιου ηλεκτρονικού υπολογιστή, για προβλήματα (hardware & software) γίνεται εντός 24 ωρών από την παραλαβή του.

Όταν αναλαμβάνουμε την επισκευή του Η/Υ σας να είστε βέβαιοι ότι η υπηρεσία που χρειάζεστε για τον υπολογιστή σας θα πραγματοποιηθεί σωστά και γρήγορα αλλά όχι βιαστικά από την πρώτη κιόλας φορά.

Οι εργασίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε στο κατάστημά μας είναι:


1. Εγκατάσταση λειτουργικού, αναβάθμιση λειτουργικού, format (linux,Windows XP, Windows Vista, Windows 7).

2. Εγκατάσταση προγραμμάτων διαχείρισης,, Office, Antivirus, Antispyware  κ.α.  

3. Αναβαθμίσεις και επισκευές hardware σε όλους τους τύπους υπολογιστών, παλαιούς, καινούργιους, ακόμα και σε φορητούς υπολογιστές. Εμπορευόμαστε όλες τις επώνυμες μάρκες ανταλλακτικών για μνήμες, επεξεργαστές, σκληρούς δίσκους, κεντρικές πλακέτες, κάρτες γραφικών, τροφοδοτικά, κουτιά υπολογιστών, dvd-rec, modem.

4. Εγκατάσταση περιφερειακών, πολυμηχανημάτων, εκτυπωτών, σαρωτών,  εξωτερικών σκληρών δίσκων, router-adsl, ups, ασύρματων δεκτών δικτύων.


5. Ανάκτηση δεδομένων από τον σκληρό δίσκο σας, backup συστήματος, μεταφορά δεδομένων.

6. Εγκατάσταση κωδικού ασφαλείας, κλείδωμα υπολογιστή, περιορισμός περιήγησης στο διαδίκτυο.

7.Αλλαγή Γλώσσας.

8. Ξεκλείδωμα Κωδικού Χρήστη.

 

Ο τρόπος αποστολής είναι ο εξής:

Μπορείτε να στείλετε το μηχάνημα σας  με το courier  της Γενικής ταχυδρομικής με δική μας χρέωση και θα σας  προσθέσουμε το κόστος όταν σας στείλουμε πίσω το δέμα. Το κόστος της αποστολής είναι:5 ευρώ για δέματα έως 2 κιλά, 1.50 ευρώ/ανά επιπλέον κιλό ενώ για δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος είναι διαφορετικό και θα πρέπει πρώτα να επικοινωνείτε μαζί μας. Μην  ξεχάσετε ότι τα έξοδα και της παραλαβής και της παράδοσης βαραίνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορική εταιρεία της προτίμησης σας με την οποία το The Console Club δε συνεργάζεται τότε τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν  το πελάτη ανάλογα με τον τιμοκατάλογο της μεταφορικής που εσείς επιλέξατε.

Για την ασφαλή μεταφορά, θα πρέπει να συσκευάσετε το προϊόν σας με την αρχική του συσκευασία. Αν δεν έχετε την αρχική συσκευασία, θα πρέπει να συσκευάσετε με ασφάλεια τον προϊόν σε κουτί και κατάλληλα προϊόντα συσκευασίας έτσι ώστε η μεταφορά να γίνει με ασφάλεια. Επίσης δεν χρειάζεται να στέλνετε παρελκόμενα όπως παιχνίδια, καλώδια, μπαταρίες, φορτιστές, μνήμες παρά μόνο τη συσκευή που χρειάζεται επισκευή (εκτός αν θεωρείτε ότι κάτι από τα παραπάνω έχει πρόβλημα και χρειάζεται έλεγχο - πχ. κάποιο τροφοδοτικό/χειριστήριο/μπαταρία).

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται καθημερινά στο καταστήματός μας  τις εξής ώρες:

Ωράριο Τμήματος Η/Υ:

Δευτέρα – Τετάρτη 09:00-17:00

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 09:00-21:00

Σάββατο 09:00-15:00

Κατόπιν επικοινωνίας τεχνικός μας μπορεί να επισκεφθεί τον χώρο σας και να σας παρέχει όσες υπηρεσίες είναι δυνατόν στην έδρα σας.


Επίσης μπορούμε να παραλάβουμε κατόπιν συνεννόησης τον υπολογιστή σας από τον χώρο σας και αφού τον ελέγξουμε και τον επισκευάσουμε να σας τον επιστρέψουμε πάλι εντός 48 ωρών. (η υπηρεσία αυτή χρεώνεται)


ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ SERVICE
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στο 210-2850220

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection