ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

State of Play 2024

Αρκετές ήταν οι ανακοινώσεις και τα νέα trailers που είδαμε στο State of Play που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ώρες και σας παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα

Τί είδαμε;

  • Silent Hill 2 Remake - Κυκλοφορεί 8/10/24

Το remake του Silent Hill 2 που ετοιμάζει η Bloober Team απόκτησε επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 5 στις 8 Οκτωβρίου 2024

Δείτε παρακάτω το trailer της παρουσίασης

  • Path of Exile 2 - Κυκλοφορεί 2024 TBC

Το Path of Exile 2 έχει ανακοινωθεί προ πολλού, όμως σιγά-σιγά μπαίνει στην τελική ευθεία κυκλoφορίας, όπως αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο του State of Play. - Tο Path of Exile 2 θα κυκλοφορήσει σε Early Access για το PlayStation 5 στα τέλη του 2024 και θα διατεθεί επιπλέον σε PC και Xbox Series X|S. - 

Δείτε παρακάτω το trailer της παρουσίασης

.

  • Marvel Rivals 

To Marvel Rivals είναι ένα δωρεάν multiplayer third person hero shooter το οποίο ανακοινώθηκε και για PlayStation 5 και Xbox Series X|S, κατά την διάρκεια του State of Play. 

Δείτε παρακάτω το trailer της παρουσίασης

.

  • Dynasty Warriors: Origins - 2025 TBC

H Koei Tecmo και η Omega Force ανακοίνωσαν το Dynasty Warriors: Origins για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam). Θα λανσαριστεί εντός του 2025. 

Δείτε παρακάτω το trailer της παρουσίασης

.

  • Monster Hunter Wilds - TBA
Κατά την διάρκεια του State of Play του Μαίου 2024, προβλήθηκε το πρώτο gameplay trailer για το Monster Hunter Wilds.  Στο trailer βλέπουμε για πρώτη φορά και νέα τέρατα, όπως το Doshaguma, το Chatacabra, το Ceratonoth και το Dalthydon. Μάλιστα, βλέπουμε και τα πρώτα πλάνα από το mount που θα έχουν οι παίκτες, το Seikret. Δυστυχώς, δεν μάθαμε ημερομηνία κυκλοφορίας. 

Δείτε παρακάτω το trailer της παρουσίασης

.

  • Where Winds Meet - TBA
Κατά την διάρκεια του State of Play του Μαίου 2024, ανακοινώθηκε πως το Where Winds Meet, δεν θα είναι πλέον αποκλειστικό σε PC, αφου θα κυκλοφορήσει και για το PlayStation 5. Δυστυχώς δεν μάθαμε το πότε. Το Where Winds Meet λαμβάνει χώρα στην εποχή των 10 βασιλείων, όταν υπήρχε έντονη αντιπαλότητα μεταξύ δυναστειών. Ο παίκτης θα αναλαμβάνει τον ρόλο ενός ξιφομάχου της εποχής, που θα επηρεάσει τον πόλεμο ανάλογα με τις επιλογές του. Ο τίτλος έχει έντονες επιρροές από το κινέζικο είδος Wuxia, όπου Κινέζοι πολεμιστές παρουσιάζονται με υπερφυσικές δυνάμεις.

Δείτε παρακάτω το trailer της παρουσίασης

.

  • Infinity Nikki - TBA
Η Nikki, η κομψή ηρωίδα πίσω από το παιχνίδι για κινητά Love Nikki: Dress-Up Queen, κάνει το ντεμπούτο της σε κονσόλες σε ένα νέο, open world adventure game, το Nikki Infinity.  Το παιχνίδι αναμένεται για PS5 και PS4, όμως προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Δείτε παρακάτω το trailer της παρουσίασης

.

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία