ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

Playstation 5 - Νέα Μοντέλα

Η Sony αποκάλυψε τις νέες πιο «λεπτές» εκδόσεις του PS5. Οι νέες κονσόλες έρχονται με νέο πιο μοντέρνο και λεπτό σχεδιασμό με παρόμοιες τεχνολογίες.

Οι δύο εκδόσεις παραμένουν μία με drive και μία digital.
 

Η επεξεργαστική ισχύς της κονσόλας θα είναι ολόιδια, χωρίς διαφορές στα γραφικά και τα συμβατά παιχνίδια. Δεν πρόκειται για Pro μοντέλο με αναβαθμισμένες τεχνικές προδιαγραφές, αλλά για το νέο κανονικό PS5 που από εδώ και πέρα θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων, μόλις εξαντληθεί το στοκ του αρχικού μοντέλου. Όσον αφορά το μέγεθος, ο συνολικός όγκος της κονσόλας έχει μειωθεί κατά περισσότερο από 30%, με το βάρος να είναι έως και 25% μικρότερο.

 

Το σημαντικότερο νέο χαρακτηριστικό του φρεσκαρισμένου αυτού PS5 είναι πως το μέσο ανάγνωσης δίσκων είναι αποσπασμένο. Συγκεκριμένα, τα πλαϊνά καλύμματα που πλέον είναι χωρισμένα στα δύο, και πάλι μπορούν με μια κίνηση να ξεμπουκωθούν. Καθ’ αυτό τον τρόπο οι κάτοχοι της νέας PS5 Digital Edition μπορούν να αναβαθμίσουν την κονσόλα τους με Ultra HD Blu-ray disc drive. Το πρόσθετο μέσο ανάγνωσης δίσκων για τους κατόχους του νέου Digital Editon PS5 θα κοστίζει €119.99 στην Ευρώπη.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν και δύο ακόμη σημαντικές αλλαγές, αφού πλέον ο SSD του νέου PS5 θα είναι χωρητικότητας 1TB, ενώ στο μπροστά μέρος υπάρχουν πλέον δύο USB-C

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία