ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

Είσαι έτοιμος για Κρουαζιέρα;

Το The Console Club γιορτάζει τα 25 Χρόνια του μαζί σας!!! Κέρδισε μια μαγευτική 7 ήμερη Κρουαζιέρα!!!

Το The Console Club γιορτάζει τα 25 Χρόνια του μαζί σας!!! Κέρδισε μια μαγευτική 7 ήμερη Κρουαζιέρα σε Αιγαίο και Αδριατική μαζί με το άτομο της επιλογής σας!!!

 

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Κερδίστε ένα πακέτο ταξιδιού (κρουαζιέρα) για δύο (2) άτομα(*)στην Αδριατική και στο Αιγαίο πέλαγος, προγραμματισμένο από τις 2 Μαΐου (Μεγάλη  Πέμπτη) 2024 έως την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024.

Επιπλέον ο νικητής θα κερδίσει μία (1) βαλίτσα Wenger Legacy Dc Carry On Hardside Luggage Black , ένα  (1) Headset CORSAIR H S55 Wireless 7.1 Carbon και ένα  (1) Speaker JBL Flip 5 Bluetooth Waterproof IP X7 (Black).

Μπορείτε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό με κάθε αγορά σας ( κάθε αγορά αντιστοιχεί σε μία ( 1 ) συμμετοχή (**) από τις 16 Ιουνίου  2023 έως τις 31 Ιανουαρίου 2024.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΩΡΟΥ

Κάθε πακέτο αποτελείται από τα εξής:

 •   Δύο (2) εισιτήρια  για 7ήμερη Κρουαζιέρα Piraeus, Split, Venice, Brindisi, Mykonos, Piraeus.
 • Επτά (7) διανυκτερεύσεις σε εσωτερική καμπίνα.
 • Πλήρης διατροφή καθημερινά (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο) στο πλοίο
 • Κατανάλωση ποτών / αναψυκτικών
 • Υπηρεσία δωματίου
 • Λιμενικοί τέλη και φόροι πληρωμένα από το The Console Club.
 • Φιλοδωρήματα πληρωμένα από το The Console Club.
 • Συμμετοχή στα προγράμματα διασκέδασης και ψυχαγωγίας επί του πλοίου
 •  Ασφάλιση – επαγγελματικής ευθύνης από την Ευρωπαϊκή Πίστη

 

Δεν Περιλαμβάνονται:

 • Οι προαιρετικές εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης
 • Τα γεύματα σε  ειδικά/θεματικά εστιατόρια ( εφόσον υπάρχουν)
 • Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης
 • Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
 • Προσωπικά έξοδα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα

 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: Για να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα ταξίδι (το «Έπαθλο», όπως ορίζεται παρακάτω), οι επιλέξιμοι συμμετέχοντες πρέπει (i) να έχουν  κάνει τουλάχιστον μια αγορά  κατά την περίοδο από τις 16 Ιουνίου  2023 και ώρα 9.00 π.μ έως τις 31 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 09.00 μ.μ(***) και (ii) να συμφωνήσουν με τους παρόντες Όρους και προϋποθέσεις της προσφοράς και την Πολιτική απορρήτου.

Τα ακόλουθα μέρη αποκλείονται από τη συμμετοχή: (i) υπάλληλοι εταιρείας The Console Club E.E.  και (ii) οποιοσδήποτε συμμετέχει στη διοργάνωση της προσφοράς.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου 2024  ώρα 12:00 μμ στον χώρο του καταστήματος του The Console Club( Λ. Hρακλείου378 Ν. Ηράκλειο ) ,  με την διαδικασία ηλεκτρονικής τυχαίας επιλογής ( www.random.org ) και μπορεί να παραστεί όποιος διαγωνιζόμενος επιθυμεί.

 

Από την κλήρωση θα προκύψουν :

Ένας ( 1 ) μεγάλος νικητής,

Δύο ( 2 ) , με σειρά κλήρωσης , επιλαχόντες.

Οι αριθμοί των αποδείξεων που θα κληρωθούν ( Μεγάλος νικητής και οι δύο κατά σειρά επιλαχόντες )  θα ανακοινωθούν μέσω του site μας www.theconsoleclub,gr  καθώς και μέσω των social media σελίδων του The Console Club και θα υπάρχει και προσωπική ενημέρωση τους με e-mail και τηλεφωνική επικοινωνία. Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω e-mail για το ταξίδι, συμπεριλαμβανομένων όλων των απαραίτητων πληροφοριών όπως ώρες αναχώρησης κ.λ.π.

Η εμφάνιση του νικητή  και αποδοχή του δώρου  θα πρέπει να γίνει μέχρι και τις 17/2/2024 και ώρα 12:00μμ.

Στην περίπτωση μη επικοινωνίας ή μη αποδοχής του δώρου από τον νικητή , αυτόματα το δώρο πηγαίνει στον πρώτο επιλαχόντα ο οποίος θα ενημερωθεί  και θα  έχει διορία αποδοχής του  δώρου  έως και την  24/2/2024  και ώρα 12:00μμ.

Αντίστοιχα στην περίπτωση που και ο πρώτος επιλαχόντας δεν επικοινωνήσει ή δεν αποδεχτεί το δώρο θα ενημερωθεί ο δεύτερος  επιλαχόντας  ο οποίος θα ενημερωθεί  και θα  έχει διορία αποδοχής του  δώρου  έως και την  2/3/2024  και ώρα 12:00μμ .

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ

 

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ: Αυτή η προσφορά διοργανώνεται από το The Console Club E.E., με καταστατική έδρα στη διεύθυνση Σαλαμίνος 3-5 στο Νέο Ηράκλειο της Αττικής .

ΑΠΟΡΡΗΤΟ: Συμμετέχοντας στην προσφορά, ο συμμετέχων συμφωνεί ότι το The Console Club E.E. χρησιμοποιεί τα προσωπικά του δεδομένα στο πλαίσιο της προσφοράς. Το The Console Club E.E. χρησιμοποιεί προσωπικά δεδομένα όπως περιγράφεται στην Πολιτική απορρήτου της.

ΑΛΛΑΓΕΣ: Το The Console Club E.E. διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει την προσφορά ανά πάσα στιγμή ή/και να αλλάξει μονομερώς τους δημοσιευμένους κανόνες, τους Όρους και προϋποθέσεις ή τη διάρκεια της προσφοράς χωρίς να χρειάζεται να αιτιολογήσει. Σε όλες τις περιπτώσεις που δεν προβλέπονται από αυτούς τους Όρους και προϋποθέσεις, τοThe Console Club E.E. θα λάβει απόφαση σύμφωνα με αυτό που θεωρείται εύλογο και κατάλληλο.

Λαμβάνοντας μέρος στην προσφορά, ο συμμετέχων συμφωνεί ρητά με αυτούς τους Όρους και προϋποθέσεις.

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

(*) Συμμετέχουν άτομα ηλικίας δεκαοκτώ (18) και άνω.
     Τα έξοδα μετακίνησης προς την τοποθεσία αναχώρησης της κρουαζιέρας ( λιμάνι   Πειραιά ) επιβαρύνουν τον νικητή.
    Οι όροι και προϋποθέσεις  ενδέχεται να  υπόκεινται σε αλλαγές , λόγω πανδημίας COVID-19 ή/και οποιασδήποτε σχετικής κρατικής υπηρεσίας ή αρχής δράσης ή απόφασης.

(**) Οι αποδείξεις που αντιστοιχούν στα Promos του The Console Club: Pre-order contest silver 25th καθώς και θεματικά promos ( περίοδος αγορών συγκεκριμένης μάρκας , Black Friday , Xmas Promos , Back to School κ.λ.π. ) θα συμμετέχουν με δύο ( 2 ) συμμετοχές στην κλήρωση του Δώρου. Θα υπάρχει ενημέρωση για  τα συγκεκριμένα Promos εκ των προτέρων αλλά και κατά την διάρκειά τους .

(***)Για την τελευταία ημέρα του διαγωνισμού 31 Ιανουαρίου 2024 ,  έγκυρες συμμετοχές λογίζονται αυτές για τις οποίες οι αποδείξεις έχουν εκδοθεί  από το κατάστημα του The Console Club έως και ώρα 09.00 μ.μ  και οι αποδείξεις που αφορούν διαδικτυακές και τηλεφωνικές παραγγελίες  οι οποίες έχουν τιμολογηθεί και έχουν αποσταλεί από το τμήμα αποστολών έως τις 3.00 μ.μ.

 

Μπορείτε να δείτε τους όρους του Διαγωνισμού στη διεύθυνση www.theconsoleclub.gr

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία