ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

Summer Game Fest 2023

Η καλύτερη περίοδος για το gaming έφτασε με νέα και ανακοινώσεις παιχνιδιών που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον!!! 

Τί είδαμε;

  • Prince of Persia - The Lost Crown - Κυκλοφορεί 18/1/24

H Ubisoft ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουργιο Prince of Persia παιχνίδι ύστερα από 14 ολόκληρα χρόνια. Το Prince of Persia The Lost Crown δίνει έμφαση στο gameplay, στον κεντρικό χαρακτήρα, στο παρκούρ και το platforming. Το Prince of Persia The Lost Crown θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC.

Δείτε παρακάτω το trailer της παρουσίασης

  • Lies of P - Κυκλοφορεί 19/9/23

Το Lies of P είναι ένα παιχνίδι δράσης που διαδραματίζεται σε έναν σκοτεινό κόσμο της Belle Époque. Ως η μαριονέτα P, οι παίκτες πρέπει να περιπλανηθούν στους δρόμους της ερειπωμένης πόλης Krat, κατασκευάζοντας όπλα από τα υλικά που βρίσκονται στον κόσμο και αλληλοεπιδρώντας με τους λίγους εναπομείναντες που καταφέρνουν να επιβιώσουν σε αυτό το καταραμένο τοπίο. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19/9 για τα PS5, PS4, Xbox Series/Xone.

Δείτε παρακάτω το trailer της παρουσίασης

.

  • Sonic Superstars - Αναμένεται μέσα στο 2023

Μια από τις μεγάλες εκπλήξεις που φιλοξένησε το εναρκτήριο σόου του Summer Game Fest 2023 ήταν το Sonic Superstars. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο 2.5D Sonic παιχνίδι που υπόσχεται την retro αίσθηση των πρώτων θρυλικών τίτλων της SEGA. Το παιχνίδι θα έχει local co-op multiplayer τεσσάρων παικτών για όλο το campaign, με τους παίκτες να μπορούν να χειριστούν του συνήθεις υπόπτους, όπως οι Sonic, Tails, Knuckles και Amy Rose. Ωστόσο, όπως το βίντεο άφησε να εννοηθεί, στο Superstars θα επιστρέψει και ο κλασσικός χαρακτήρας Fang the Sniper! Το Sonic Superstars αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023 για τα Xbox Series X | S, PlayStation 5, Switch.

Δείτε παρακάτω το trailer της παρουσίασης

.

  • Spider-Man 2 - 20/10/ 23

Το Spider-Man 2 πήρε και επίσημα ημ/νια κυκλοφορίας με το παιχνίδι να έρχεται αποκλειστικά στο PS5 στις 20 Οκτωβρίου του 2023!

Δείτε παρακάτω το trailer της παρουσίασης

.

  • Alan Wake II - 17/10/ 23
Στο πλαίσιο του Summer Game Fest 2023 παρουσιάστηκαν τα πρώτα gameplay πλάνα του Alan Wake 2. To Alan Wake 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PC καθώς και για τα PlayStation 5 και Xbox Series X/S στις 17 Οκτωβρίου του 2023. Το παιχνίδι θα είναι αποκλειστικά σε ψηφιακή κυκλοφορία.

Δείτε παρακάτω το trailer της παρουσίασης

.

  • Banishers: Ghosts of New Eden - Αναμένεται τέλος 2023
Βυθιστείτε σε μια όμορφη και δυνατή ιστορία ανάμεσα σε δύο μοιραίους εραστές. Ως Banishers, μπείτε στις ζωές των κοινοτήτων της New Eden και λύστε στοιχειωμένες υποθέσεις σε έναν μυστικιστικό, πλούσιο σε παραδόσεις κόσμο που μαστίζεται από υπερφυσικά πλάσματα και αρχαία μυστικά. Το Banishers: Ghosts of New Eden αναμένεται προς τα τέλη του 2023 για τα PS5, Xbox Series X|S και PC. 

Δείτε παρακάτω το trailer της παρουσίασης

.

  • Under The Waves- 29/8/23
Το Under The Waves είναι μια αφηγηματική περιπέτειας για τη δύναμη της θλίψης. Τοποθετημένο στα βάθη της Βόρειας Θάλασσας σε μια τεχνο-φουτουριστική δεκαετία του 1970, ο επαγγελματίας δύτης Stan αγωνίζεται να ξεπεράσει μια απώλεια που άλλαξε τη ζωή του και να μπορέσει να δει ένα νέο μέλλον. Το Under The Waves έχει προγραμματιστεί για τις 29 Αυγούστου για τα PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC.

Δείτε παρακάτω το trailer της παρουσίασης

.

  • Toxic Commando - Αναμένεται μέσα 2024
To Toxic Commando πρόκειται για ένα χαοτικό shooter, όπου οι παίκτες θα πάρουν τον έλεγχο διάφορων χαρακτήρων με σκοπό να επιβιώσουν από ορδές zombie και πολλά άλλα τέρατα που έχουν ως στόχο να τους καταστρέψουν. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 για τα PS5, Xbox Series X.

Δείτε παρακάτω το trailer της παρουσίασης

.

  • Final Fantasy VII Rebirth - Αναμένεται αρχές 2024
Το φετινό Summer Game Fest 2023  ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη ανακοίνωση αυτής της κυκλοφορίας του δεύτερου μέρους του πολυαναμενόμενου Final Fantasy VII. Ωστόσο ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές του 2024.

Δείτε παρακάτω το trailer της παρουσίασης

.

Αν χάσατε το event του Summer Game Fest 2023 μπορείτε να το παρακουλουθήσετε ξανά στον παρακάτω player

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία