ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

Fresh n’ Rebel Summer Campaign 2023

Για εμάς, το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να ανακαλύψετε νέα μέρη, να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας και να δημιουργήσετε νέες και απροσδόκητες αναμνήσεις. Για να απολαμβάνετε τον ήλιο, να νιώθετε τη μουσική και να ζήσετε τη ζωή με όλο το φάσμα χρωμάτων. Το τελικό αποτέλεσμα είναι η ευκαιρία να κερδίσετε ένα ταξίδι σε μια μυστική τοποθεσία, για να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία. Δεν θα ξέρετε πού θα πάτε μέχρι το πρωί της πτήσης σας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Κερδίστε ένα πακέτο ταξιδιού (διακοπών) για δύο (2) άτομα* σε άγνωστο προορισμό εντός Ευρώπης, προγραμματισμένο από τις 16 Αυγούστου 2023 έως την Κυριακή 20 Αυγούστου 2023. Μπορείτε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό αγοράζοντας ένα προϊόν Fresh 'n Rebel από τις 22 Μαΐου 2023 έως τις 23 Ιουλίου 2023. Μπορείτε να ανεβάσετε την απόδειξη αγοράς ενός προϊόντος με την επωνυμία Fresh 'n Rebel στη διεύθυνση www.freshnrebel.com/el/winatrip έως τις 7 Αυγούστου 2023.

 

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ:

Όποιος διεκδικήσει την προσφορά συμφωνώντας με τους Όρους και προϋποθέσεις, εφεξής ως «Συμμετέχων».

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: Για να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα ταξίδι (το «Έπαθλο», όπως ορίζεται παρακάτω), οι επιλέξιμοι συμμετέχοντες πρέπει (i) να εγγραφούν στην ιστοσελίδα της Fresh 'n Rebel και να δηλώσουν το όνομά τους, τη διεύθυνση email και έναν αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας, (ii) να απαντήσουν σε μια ερώτηση που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Fresh 'n Rebel, (iii) να προσκομίσουν μια απόδειξη αγοράς ενός προϊόντος με την επωνυμία Fresh 'n Rebel που έχει αγοραστεί κατά την περίοδο από τις 22 Μαΐου 2023 έως τις 23 Ιουλίου 2023 και (iv) να συμφωνήσουν με τους παρόντες Όρους και προϋποθέσεις της προσφοράς και την Πολιτική απορρήτου.

Τα ακόλουθα μέρη αποκλείονται από τη συμμετοχή: (i) υπάλληλοι εταιρειών Fresh 'n Rebel ή θυγατρικές εταιρείες Fresh' n Rebel, (ii) οποιοσδήποτε συμμετέχει στη διοργάνωση της προσφοράς και (iii) άμεσα μέλη της οικογένειας των ατόμων που αναφέρονται στα σημεία (i) ή (ii).

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 8 Αυγούστου μέσω email. Εάν δεν λάβετε ένα email, τότε δεν κερδίσατε. Μόνο ο νικητής θα λάβει ένα email.

Ο νικητής θα ενημερώνεται μέσω email για το ταξίδι, συμπεριλαμβανομένων όλων των απαραίτητων πληροφοριών όπως ώρες αναχώρησης και μετεωρολογικές προβλέψεις. Ο προορισμός και περαιτέρω λεπτομέρειες του ταξιδιού θα παραμείνουν μυστικό μέχρι την ημέρα της αναχώρησης. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά και μέσω email την ημέρα της αναχώρησης για τον προορισμό και περισσότερες λεπτομέρειες.

ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Το παρακάτω Βραβείο θα απονεμηθεί στον νικητή που θα επιλεγεί από την Fresh 'n Rebel όπως περιγράφεται παρακάτω από όλους τους επιλέξιμους συμμετέχοντες.
Κάθε πακέτο αποτελείται από τα εξής:
• Δύο (2) εισιτήρια ** για άγνωστο προορισμό στην Ευρώπη***.
• Δύο (2) αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης μετ' επιστροφής προς/από το αεροδρόμιο προορισμού που βρίσκεται πλησιέστερα στην κατοικία του Νικητή και ένα αεροδρόμιο προορισμού κοντά στον προορισμό, όπως καθορίζεται από τη Fresh 'n Rebel κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια ****.
• Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις σε ένα δίκλινο δωμάτιο.
• Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο.
• Φαγητό και αναψυκτικά.
• Προγραμματισμένες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
(*) ηλικίας δεκαοκτώ (18) και άνω.
(**) σε περίπτωση που μια πτήση δεν είναι εφικτή λόγω της τοποθεσίας αναχώρησης του Νικητή, ο Χορηγός θα ορίσει κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια άλλη μορφή μεταφοράς.
(***) υπόκεινται σε αλλαγές λόγω πανδημίας COVID-19 ή/και οποιασδήποτε σχετικής κρατικής υπηρεσίας ή αρχής δράσης ή απόφασης.
(****) σε περίπτωση που μια πτήση δεν είναι εφικτή λόγω της τοποθεσίας αναχώρησης του Νικητή, ο Χορηγός θα ορίσει κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια άλλη μορφή μεταφοράς.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ: Αυτή η προσφορά διοργανώνεται από την Sitecom Europe BV, με καταστατική έδρα στη διεύθυνση Blaak 6, 3011TA στο Rotterdam της Ολλανδίας και έχει καταχωρηθεί στο Εμπορικό επιμελητήριο με αριθμό 24 31 35 51 (εφεξής «διοργανωτής» ή «Fresh" n Rebel»).

ΑΠΟΡΡΗΤΟ: Συμμετέχοντας στην προσφορά, ο συμμετέχων συμφωνεί ότι η Fresh 'n Rebel χρησιμοποιεί τα προσωπικά του δεδομένα στο πλαίσιο της προσφοράς. Η Fresh 'n Rebel χρησιμοποιεί προσωπικά δεδομένα όπως περιγράφεται στην Πολιτική απορρήτου της.

ΑΛΛΑΓΕΣ: Η Fresh 'n Rebel διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει την προσφορά ανά πάσα στιγμή ή/και να αλλάξει μονομερώς τους δημοσιευμένους κανόνες, τους Όρους και προϋποθέσεις ή τη διάρκεια της προσφοράς χωρίς να χρειάζεται να αιτιολογήσει. Σε όλες τις περιπτώσεις που δεν προβλέπονται από αυτούς τους Όρους και προϋποθέσεις, η Fresh 'n Rebel θα λάβει απόφαση σύμφωνα με αυτό που θεωρείται εύλογο και κατάλληλο.

ΕΥΘΥΝΗ: Η Fresh 'n Rebel δεν μπορεί, εκτός από την περίπτωση απάτης ή εκούσιας παράβασης, να θεωρηθεί υπεύθυνη για τυχόν ζημιές που μπορεί να υποστεί ένας συμμετέχων ως αποτέλεσμα ως ή που προκύπτει από τη συμμετοχή του στην προσφορά ή τη χρήση της Προσφοράς, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, σε ζημιές που προκύπτουν  από αδυναμία συμμετοχής ή αποκλεισμού από την Προσφορά, για οποιονδήποτε λόγο, ή/και την επιλεξιμότητα, το ελάττωμα ή μη συμμόρφωσης της Προσφοράς.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ: Λαμβάνοντας μέρος στην προσφορά, ο συμμετέχων συμφωνεί ρητά με αυτούς τους Όρους και προϋποθέσεις. Αυτοί οι Όροι και προϋποθέσεις διέπονται από την ολλανδική νομοθεσία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Σε περίπτωση ερωτήσεων ή παραπόνων σχετικά με την προσφορά,επικοινωνήστε στη διεύθυνση helpme@freshnrebel.com.

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία