ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

Nintendo Direct - Octopath Traveler II

Μια από τις μεγάλες εκπλήξεις του νέου Nintendo Direct ήρθε από την Square Enix, η οποία ανακοίνωσε τη συνέχεια του Octopath Traveler.

Το sequel υπόσχεται πως έχει πάει την ένωση του retro pixel art και του 3DCG σε νέα επίπεδα και έρχεται να αφηγηθεί μια νέα ιστορία, σε μια νέα περιοχή, με οκτώ νέους ταξιδιώτες που είναι όλοι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, η ιστορία διαδραματίζεται στη Solistia, όπου ευδοκιμούν διαφορετικοί πολιτισμοί από την ανατολή έως τη δύση και ανθίζουν οι βιομηχανίες της νέας εποχής. Οι παίκτες θα μπορούν να ταξιδέψουν στις θάλασσες και να εξερευνήσουν κάθε γωνιά εντός αυτού του κόσμου, ο οποίος αυτή φορά θα αλλάζει από τη μέρα στη νύχτα. Συνεχίζοντας, κάθε «ταξιδιώτης» θα έχει ένα μοναδικό σύνολο από Path Actions που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει για τις μάχες, για να αποκτήσει αντικείμενα, για να πάρει άλλους μαζί του στα ταξίδια του και πολλά άλλα.

Το Octopath Traveler ΙΙ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου του 2023 για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, Nintendo Switch, PlayStation 4 και PlayStation 5.

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection