ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

Nintendo Direct - Golden Eye 007

Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι το HD remaster του GoldenEye 007 θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch και το Xbox Game Pass.

Το ιστορικό GoldenEye 007 του Nintendo 64 έρχεται σύντομα στο Nintendo Switch Online και μάλιστα με την προσθήκη online multiplayer για πρώτη φορά.

Το στούντιο ανακοίνωσε πως έχει ετοιμάσει και ένα remaster για τις Xbox κονσόλες, το οποίο βασίζεται στο αρχικό παιχνίδι του 1997, αναβαθμίζοντας όμως σημαντικά τον τεχνικό του τομέα. Συγκεκριμένα, το remaster θα έχει βελτιωμένο χειρισμό, χρησιμοποιώντας κανονικά και τους δύο αναλογικούς μοχλούς, ενώ η απεικόνιση θα γίνεται σε 4:3 ανάλυση, φτάνοντας μέχρι και το 4K Ultra HD, όπου αυτό υποστηρίζεται. Τέλος, και το framerate θα είναι σταθερό και ανεβασμένο, ενώ θα υπάρχει και πλήρης υποστήριξη για achievements και τοπικό split-screen multiplayer.

Το remaster του Goldeneye 007 θα κυκλοφορήσει μέσα από το Rare Replay, οι κάτοχοι του οποίου θα μπορούν να το παίξουν εντελώς δωρεάν. Συγχρόνως, θα είναι διαθέσιμο και για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass.

 

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection