ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

Hogwarts Legacy - Νέες Πληροφορίες

Η Sony παρουσίασε στο τελευταίο State of Play νέες πληροφορίες και gameplay πλάνα από το πολυαναμενόμενο Hogwarts Legacy. 

Το Hogwarts Legacy θα είναι ένα open-world RPG και θα λειτουργεί ως prequel του Harry Potter franchise και θα διαδραματίζεται τον 19ο αιώνα περίπου 100 χρόνια πριν από τα γεγονότα της μυθιστορηματικής σειράς Harry Potter. Το παιχνίδι θα μας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τον δικό μας χαρακτήρα – μάγο και να επεξεργαστούμε πλήρως την εμφάνισή του προτού ενταχθούμε στη σχολή μαγείας Hogwarts απευθείας ως πεμπτοετείς μαθητές. Εκεί θα πρέπει να παρακολουθήσουμε διαφορετικά μαθήματα μαγείας που θα δώσουν στον χαρακτήρα μας χρήσιμες ικανότητες. Θα υπάρχει ένα λεπτομερές skill tree system στο οποίο θα έχουμε την ευχέρεια να κάνουμε level up πολλούς διαφορετικούς τομείς του μάγου μας, κάτι που θα κρίνει το πώς στεκόμαστε στις μάχες.

Επιπλέον, εκτός από τις μαγικές δεξιότητες που θα είναι πολλές, θα μπορείτε να φτιάξετε μαγικά φίλτρα, charms και άλλα αντικείμενα, ενώ θα υπάρχει και “herbology”. Μιας και πρόκειται για RPG παιχνίδι, φυσικά θα μπορείτε να εξοπλιστείτε με ένα σωρό από armors, ενώ θα υπάρχει και το ανάλογο character customization, πήραμε μια ματιά από αυτό άλλωστε στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω. Επίσης, έγινε γνωστό ότι υπάρχουν διάσπαρτα στο χάρτη πολλά beasts που θα έρθετε αντιμέτωποι, αλλά και πολλοί γρίφοι που πρέπει να λύσετε.

Το Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2022 για τις κονσόλες PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

 

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection