ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

Playstation Showcase 2021

Πιστή στο ραντεβού της η Sony και έπειτα από μεγάλη αναμονή για το χθεσινό Playstation Showcase, έδωσε στη δημοσιότητα νέα παιχνίδια όπως και ημ/νια κυκλοφορίας για το πολυαναμενόμενο Gran Turismo 7.

  Αναλυτικά,

  • Gran Turismo 7

To πολυαναμένο παιχνίδι της Sony πήρε και επίσημα ημ/νια κυκλοφορίας με το παιχνίδι να αναμένεται να καταφθάσει στα καταστήματα στις 4 Μαρτίου του 2022 αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το PlayStation 5.

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ της παρουσίασης

 

 

  • God Of War Ragnarok

To νέο God of War παρουσιάστηκε και επίσημα με το παιχνίδι να παίρνει τον υπότιτλο Ragnarok. Το νέο κεφάλαιο της σειράς θα λαμβάνει χώρα αρκετά χρόνια μετά το πρώτο παιχνίδι ενώ η πλοκή του θα περιστρέφεται γύρω από την πραγματική κληρονομία του Atreus, με τους Thor και Freya να είναι οι δύο βασικοί ανταγωνιστές. Ωστόσο το μόνο που δεν έγινε γνωστό ακόμα είναι η ημ/νια κυκλοφορίας του παιχνιδιού το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PS4 και το PS5. Αναμενόμενη ημ/νια κυκλοφορίας 2022.

Δείτε παρακάτω το πρώτο gameplay trailer

 

  • Marvel's Spider-Man 2 

 Μια από τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις του χθεσινού Playstation Showcase ήταν αυτή της νέας κυκλοφορίας του Marvel's Spider-Man 2.  Πρωταγωνιστές στο sequel του παιχνιδιού θα είναι ο Miles Morales όσο και ο Peter Parker, ενώ ο μεγάλος κακός της υπόθεσης θα είναι ο Venom. Ο νέος τίτλος της Insomniac Games θα κυκλοφορήσει το 2023 για το PlayStation 5.

Δείτε παρακάτω το trailer της παρουσίασης

 

  • Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Στο πλαίσιο του PlayStation Showcase event, η Sony αποκάλυψε τις remastered εκδόσεις των Uncharted 4: A Thief's End και Uncharted: The Lost Legacy για τα PlayStation 5 και PC. Η συλλογή των δύο τίτλων της Naughty Dog έρχεται με την ονομασία Uncharted: Legacy of Thieves Collection. H κυκλοφορία της νέας συλλογής αναμένεται στις αρχές του 2022 για PlayStation 5, ενώ στο PC θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα.

Δείτε παρακάτω το trailer της παρουσίασης

 

  • Marvel’s Wolverine 

Μια από τις πιο σημαντικές εκπλήξεις που μας επιφύλασσε το PlayStation Showcase event , ήταν αυτή της παρουσίασης του Marvel’s Wolverine από την Insomniac Games παραγωγού του Marvel’s Spider-Man. Περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο παιχνίδι δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο το παιχνίδι βρίσκεται ήδη  υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PS5.

Δείτε παρακάτω το trailer της παρουσίασης

 

 

 

 

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection