ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

Ανακοινώθηκε το νέο Battlefield 2042

Όπως έιχε ανακοινωθεί η ΕΑ παρουσίασε το νέο Battlefield με την ονομασία Battlefield 2042 του έκτου παιχνιδιού της σειράςΗ εταίρια αποκάλυψε πως στις 13 Ιουνίου θα παρουσιάσει και gameplay trailer του παιχνιδιού.

Το νέο Battlefield 2042 θα είναι μια αποκλειστικά multiplayer εμπειρία, χωρίς campaign και χωρίς Battle Royale mode ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series και PC

Το παιχνίδι τοποθετείτε χρονικά περίπου 20 χρόνια από τώρα με τη δράση να μεταφέρετε σε μια πιθανή σύγκρουση ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία. 

Το Battlefield 2042 θα έρθει με 7 γιγαντιαίους χάρτες για έως και 128 παίκτες. Συγκεκριμένα, η δράση θα λαμβάνει χώρα από την πόλη της Σεούλ μέχρι τις ερήμους της Αιγύπτου. Κάθε χάρτης υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία που βασίζεται στις ιδιαιτερότητες του φυσικού περιβάλλοντος.

Πέρα από το τα μοναδικά χαρακτηριστικά του κάθε χάρτη όμως, σημαντικό ρόλο στις αναμετρήσεις θα παίζουν και οι Specialists. Συγκεκριμένα, κάθε παίκτης θα μπορεί να διαλέξει το ρόλο του στο πεδίο της μάχης και να σχηματίσει στρατηγικά squads. Το σύστημα βασίζεται στα παραδοσιακά τέσσερα classes του Battlefield, ωστόσο κάθε Specialist έχει από ένα μοναδική Specialty και Trait. Εκτός από αυτά, όλο το υπόλοιπο loadout είναι πλήρως customizable, δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν τα όπλα, τα gadgets και τα οχήματα ενώ μέσω μάχης, για να έρθουν πιο κοντά στην επικράτηση. Μάλιστα, θα μπορείτε να κάνετε summon τον δικό σας ρομποτικό σκύλο για να σας βοηθήσει στη μάχη, να φτάσετε σε δυσπρόσιτα σημεία με γάντζο ή να πέσετε άφοβα από τεράστια ύψη με το δικό σας wingsuit.

Δείτε παρακάτω το trailer της παρουσίασης:

 

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection