ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

Καλοκαιρινός Διαγωνισμός!

Έλα στο κατάστημα και με την αγορά σου διεκδίκησε το μεγάλο δώρο!!

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας από 1/6 έως και 31/8 παραλαμβάνοντας το προϊόν σας απευθείας από το κατάστημά μας και μπείτε στη κλήρωση για να κερδίσετε ένα set που αποτελείτε από:

  • Nintendo Switch Monster Hunter Rise Special Edition
  • Corsair Gaming Headset HS70 Bluetooth 7.1 Carbon

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας ή τις παραγγελίες με όποιο τρόπο επιθυμείτε (ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά, είτε απευθείας από το κατάστημα) και με τη παραλαβή του προϊόντος από το κατάστημα μπαίνετε αυτόματα στη κλήρωση του διαγωνισμού μας που θα γίνει στο τέλος του καλοκαιριού.

Το Nintendo Switch Monster Hunter Rise Special Edition περιλαμβάνει τα εξής:

  • Κονσόλα
  • Dock 
  • Joy-Cons στα χρώματα και με σχέδια απο το αγαπημένο Monster Hunter Risedownload code για Monster Hunter Rise
  • Deluxe Kit DLC: Kamurai" Hunter layered armor set, "Shuriken Collar" Palamute layered armor piece, "Fish Collar" Palico layered armor piece, Gestures (4 Jumps), Samurai pose set, Kabuki face paint, "Izuchi Tail" hairstyle και Bonus Content: Palamute Retriever Costume layered armor, Palico Forest Cat Costume layered armor, Novice Talisman.

To Corsair Gaming Headset HS70 Bluetooth 7.1 Carbon είναι ιδανικό για να το συνδέσετε στο Switch μέσω bluetooth, γιατί προσφέρει άνεση και ποιότητα, με ακουστικά με αφρό μνήμης και προσαρμοσμένου συντονισμού οδηγούς ήχου νεοδυμίου 50 mm, σχεδιασμένο για μεγάλη διάρκεια χάρη στην ελαφριά και ανθεκτική κατασκευή του.

Χαρακτηριστικά

  • Ταυτόχρονο παιχνίδι και ήχος συνομιλίας: Συνδεθείτε ταυτόχρονα για ενσύρματο ήχο παιχνιδιού σε υπολογιστή ή κονσόλα και Bluetooth στην κινητή συσκευή σας, για εφαρμογές φωνητικής συνομιλίας ή τηλεφωνικές κλήσεις.
  • Η πλήρης ηχητική εμπειρία Switch: Χρησιμοποιήστε το Bluetooth για ασύρματη συνομιλία από την εφαρμογή για κινητά Switch μαζί με ενσύρματο ήχο παιχνιδιού από την κονσόλα Switch.
  • Έξυπνος έλεγχος, απεριόριστες δυνατότητες: Το λογισμικό CORSAIR iCUE προσφέρει προσαρμοσμένες ρυθμίσεις εξισορροπητή ήχου, έλεγχο μικροφώνου και πολλά άλλα

*Στη κλήρωση συμμετέχουν όλες οι αποδείξεις που αφορούν άμεση αγορά από το φυσικό μας κατάστημα ή παραλαβή παραγγελίας από το φυσικό μας κατάστημα. **Στη κλήρωση δεν συμμετέχουν οι αποδείξεις που αντιστοιχούν σε αποστολές παραγγελιών/προϊόντων.

 

Καλοκαιρινές Προσφορές και Μεταχειρισμένα με -10%

Πραγματοποιήστε τις αγορές στα μεταχειρισμένα παιχνίδια από 1/6 έως και 31/8 αποκλειστικά από το κατάστημα και λάβετε -10% έκπτωση.

*Η έκπτωση αφορά στις κατηγορίες PS5, PS4, PS3, PS2, PSVita, Xbox Series, Xone, Xbox 360, Nintendo Switch, 3DS, WiiU, Wii, DS, PC και ισχύει μόνο για άμεση αγορά ή παραλαβή από το κατάστημα.

** Η έκπτωση δεν ισχύει σε αγορές ή παραγγελίες που αντιστοιχούν σε αποστολές των παραγγελιών/προϊόντων

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection