ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

Νέα υπηρεσία ανταλλαγών με κατ'οίκον παραλαβή

Το The Console Club σας παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία ανταλλαγών με δυνατότητα κατ΄οίκον παραλαβής των μεταχειρισμένων προϊόντων που θέλετε να ανταλλάξετε και την αποστολή αυτών που θέλετε να αγοράσετε.

Λόγω των πολλών καθυστερήσεων από τις μεταφορικές και για τη καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας στο θέμα των ανταλλαγών, δημιουργήσαμε μια νέα υπηρεσία που σας δίνουμε τη δυνατότητα σε εσάς που είστε εντός Αθήνας, να παραλάβουμε τα προϊόντα που θέλετε να ανταλλάξετε από το χώρο σας.

Η διαδικασία είναι η εξής:

Βήμα 1ο: Αποστολή email των προϊόντων για κοστολόγηση

Μας στέλνετε στο antallages@theconsoleclub.gr τα προϊόντα που θέλετε να ανταλλάξετε (παιχνίδια, κονσόλες, περιφερειακά κονσολών) για να σας τα κοστολογήσουμε και με την αξία τους να πάρετε οποιοδήποτε προϊόν επιθυμείτε πληρώνοντας τη διαφορά ή σε πολλές περιπτώσεις και χωρίς κόστος.

Βήμα 2ο: Κοστολόγηση προϊόντων

Αφού μας έχετε στείλει το email με τα προϊόντα που θα ανταλλάξετε, εντός 2-3 εργάσιμων ημερών ανάλογα και το φόρτο εργασίας , θα σας απαντήσουμε για την αξία των προϊόντων.

 Βήμα 3ο: Παραλαβή των προϊόντων από το χώρο σας

Εφόσον συμφωνήσετε στην αξία των προϊόντων που θα σας δώσουμε, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2102810019 και 2102850220 για να κανονίσετε ραντεβού για τη παραλαβή από το χώρο σας.

Βήμα 4ο: Ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων

Από τη στιγμή που θα τα παραλάβουμε θα τα ελέγξουμε εντός 1-2 εργάσιμων ημερών για να διαπιστώσουμε την ορθή λειτουργία τους .

Βήμα 5ο: Αποστολή των προϊόντων που θα αγοράσετε στο χώρο σας.

Μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος των προϊόντων θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας πείτε το προϊόν ή ότι θέλετε να παραγγείλετε για να σας το στείλουμε στο χώρο σας εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.

Κόστος Υπηρεσίας

Το κόστος υπηρεσίας για την παραλαβή από το χώρος σας είναι δωρεάν για ανταλλαγές που αφορούν προϊόντα από 20€ και άνω, ενώ το κόστος αποστολής της νέας παραγγελίας στο χώρος σας που αφορά τα προϊόντα της ανταλλαγής είναι αντίστοιχα 3,50€. Για ανταλλαγές που αφορούν προϊόντα κάτω των 20€, το κόστος παραλαβής είναι 3,50€ και αντίστοιχα το κόστος αποστολής των καινούριων προϊόντων που αφορούν την ανταλλαγή είναι 3,50€ .

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να επισπευθούν οι χρόνοι και να γίνετε πιο γρήγορα η διαδικασία, θα μπορούσατε στο αρχικό email που μας στέλνετε με τα προϊόντα που είναι για ανταλλαγή, να μας αναφέρετε και το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε ή να προπαραγγείλετε.

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection