ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

Ενημέρωση Λειτουργίας Καταστήματος

Από το Σάββατο 7/11 και μέχρι της 30/11, οι παραγγελίες θα λαμβάνονται κανονικά από το E-Shop ή το τηλεφωνικό μας κέντρο!

Συμβαδίζοντας με τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν για την προστασία από την πανδημία του COVID – 19, από το Σάββατο 7/11 και μέχρι της 30/11 το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό.

Όπως και στο πρώτο κύμα και πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των πελατών μας αλλά και του προσωπικού, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει μια σειρά μέτρων που θα συμβάλλουν στη διευκόλυνση της καθημερινότητάς σας και στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας. 

  • Εργαζόμαστε από το σπίτι.

Ικανός αριθμός συνεργατών εργάζεται από το σπίτι του έχοντας σαν σκοπό να μην διαταραχθεί η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας και να διασφαλιστεί η δική τους υγεία. 

Όλες οι παραγγελίες που θα λαμβάνονται καθημερινά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και του τηλεφωνικού μας κέντρου, καθώς και οι υπάρχουσες προπαραγγελίες παιχνιδιών, θα εκτελούνται αυθημερόν.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας που μπορείτε να χρησιμοποιείτε για τις παραγγελίες είναι: 210 2810019 , 210 2850220 ώρες 10:00 - 17:00 .

  • Το προσωπικό μας τηρεί όλες τις οδηγίες ασφάλειας και υγιεινής για τη προστασία των πελατών μας αλλά και της δικής του. 

Τα προϊόντα συλλέγονται, πακετάρονται και αποστέλλονται φορώντας γάντια προστασίας και αφού κάθε προϊόν έχει καθαριστεί επιμελλώς με αντισυπτικό ή ότι άλλο χρειάζεται. 

Το κατάστημα και καθ'όλη τη διάρκεια που θα παραμένει κλειστό, θα ανατροφοδοτείται καθημερινά και θα έχει επάρκεια σε υπάρχοντα προϊόντα αλλά και σε νέες κυκλοφορίες όσο και οι εταιρίες/προμηθευτές λειτουργούν. 

*Όσων αφορά, τις επερχόμενες νέες κυκλοφορίες κονσολών και παιχνιδιών, η παραλαβή τους θα γίνει κανονικά από εμάς και θα αποσταλλούν ώστε ο πελάτης να έχει ήδη παραλάβει το προϊόν την ημέρα του επίσημου release. (Εξαιρούνται απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές).

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection