ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

Ανακοινώθηκε το Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

Ύστερα από φήμες και εικασίες για νέο Need for Speed επιβεβαιώθηκαν από την ίδια την εταιρία όπου ανακοίνωσε και επίσημα το Need for Speed Hot Pursuit Remastered. Δέκα χρόνια μετά, ο λατρεμένος racing τίτλος της Criterion Games επιστρέφει, προσκαλώντας ξανά τους παίκτες στους ανοιχτούς δρόμους του Seacrest County.

Φυσικά πρόκειται για remaster έκδοση και όχι για ένα νέο καινούριο τίτλο. Όμως το  Need for Speed Hot Pursuit έρχεται εντελώς αναβαθμισμένο στο τεχνικό τομέα για να ανταποκριθεί πλήρως στα σημερινά δεδομένα. Συγκεκριμένα, η PC έκδοση υποστηρίζει 4K/60 FPS, ενώ οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν μεταξύ 4K/30 FPS ή 1080p/60 FPS στα PlayStation 4 Pro και Xbox One X. Οι βασικές PlayStation 4 και Xbox One κονσόλες θα τρέχουν το παιχνίδι σε 1080p/30 FPS. Η Nintendo Switch έκδοση τρέχει σε 1080p/30 FPS στο docked mode και 720p/30 FPS στο portable mode.

Το περιεχόμενο του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει όλα τα DLCs που είχαν κυκλοφορήσει για το αρχικό παιχνίδι, ενώ η εταιρία έχει προσθέσει και νέα achievements, νέα χρώματα για τα αυτοκίνητα, ενώ θα περιλαμβάνει και όλα τα DLC αυτοκίνητα που είχαν κυκλοφορήσει. Τέλος το παιχνίδι θα διαθέτει cross-platform multiplayer.

Το Need for Speed Hot Pursuit Remastered αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου για τα PS4Xbox One και PC, ενώ θα καταφθάσει και στο Nintendo Switch στις 13 Νοεμβρίου.

 

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection