ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

Super Mario Bros 35η Επέτειος

Η Nintendo γιορτάζει την 35η επέτειο του διάσημου franchise με παιχνίδια και προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν πριν την Άνοιξη του 2021.

Συγκεκριμένα, η Nintendo ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Super Mario 3D All-Stars. Ο τίτλος περιλαμβάνει 3 κλασικές τρισδιάστατες περιπέτειες του δημοφιλούς χαρακτήρα, βελτιωμένες και προσαρμοσμένες στα δεδομένα της υβριδικής κονσόλας της ιαπωνικής εταιρείας. Αναλυτικά, περιλαμβάνει τα Super Mario 64, Super Mario Sunshine και Super Mario Galaxy με HD γραφικά και υποστήριξη για τα Joy-Con controllers. Το Super Mario 3D All-Stars είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου 2020

Η Nintendo και η Velan Studios ανακοίνωσαν το Mario Kart Live: Home Circuit. Ο λόγος για ένα game που φέρνει το Mario Kart σε μια πιο live εκδοχή, με τη βοήθεια μιας κονσόλας Nintendo Switch και ενός kart-παιχνιδιού. To Mario Kart Live: Home Circuit επιτρέπει στον παίκτη να δημιουργήσει custom πίστες στο χώρο του, με μόνο περιορισμό την ίδια του τη φαντασία. Έτσι, θα μπορεί να φτιάξει μια πίστα με τα δικά του εμπόδια, καθώς και να δημιουργήσει συνθήκες για multiplayer μάχες έως και 4 παικτών μέσα από το local multiplayer mode. Το Mario Kart Live: Home Cirtuit θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου. 

  • Η διάθεση του προϊόντος γίνετε κατόπιν τηλ. κράτησης και διατίθετε με σειρά προτεραιότητας. Για κρατήσεις καλέστε στο 2102810019 ή 2102850220.

Oι λάτρεις του αρχικού ρέτρο Super Mario Bros. τίτλου θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να το απολαύσουν μέσα από το νέο ‘Game & Watch’. Η κονσόλα θα έχει έγχρωμη οθόνη και θα έρθει στην αγορά σε περιορισμένες ποσότητες στις 13 Νοεμβρίου.

  • Η διάθεση του προϊόντος γίνετε κατόπιν τηλ. κράτησης και διατίθετε με σειρά προτεραιότητας. Για κρατήσεις καλέστε στο 2102810019 ή 2102850220.

Συνεχίζοντας, ανακοινώθηκε η μεταφορά του Super Mario 3D World στο Nintendo Switch. Ο τίτλος του Wii U θα έρθει βελτιωμένος στην υβριδική κονσόλα, με υποστήριξη για online και τοπικό co-op. Η ονομασία του θα είναι Super Mario 3D World + Bowser’s Fury και η ημερομηνία κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τις 12 Φεβρουαρίου του 2021.

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection