ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

Ανακοινώθηκε το νέο Crash Bandicoot 4: It's about time!

Οι υπέροχοι marsupials  επιστρέφουν  στις 2 Οκτωβρίου 2020 με το νέο Crash Bandicoot 4: It’s  About Time. Περιστρέφονται,  πηδούν, συμμετέχουν σε  συγκρούσεις κοσμικών διαστάσεων, ανακαλύπτουν νέους κόσμους,  απροσδόκητους συμμάχους και φορώντας τις  νέες μάσκες Quantum , ενώνονται για να αποκαταστήσουν την τάξη στο πολυσύμπαν. Το Crash Bandicoot 4: It's About Time θα είναι διαθέσιμο για PlayStation® 4, PlayStation® 4 Pro, Xbox One και Xbox One X .

Bandicoots ετοιμαστείτε , ο Crash επανέρχεται  με ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι που είναι χτισμένο από το μηδέν έως το «it’s about time».  Κυριολεκτικά! Η Activision Blizzard, Inc. (NASDAQ: ATVI) και το studio  Toys for Bob, δίνουν στους θαυμαστές την πραγματική συνέχεια της αρχικής τριλογίας με το Crash Bandicoot 4: It's About Time. 

Το Crash Bandicoot 4: It’s  About Time δεν είναι ένα remaster, αλλά η πρώτη πρωτότυπη καταχώρηση στο franchise Crash τα τελευταία  10 χρόνια. Για να το γιορτάσει, το studio Toys for Bob παρουσιάζει στους θαυμαστες  ένα νέο στιλ τέχνης για το Crash  το οποίο  διατηρεί το πνεύμα του franchise, ενώ ταυτόχρονα λανσάρει  μία  νέα γοητευτική προσωπικότητα . Γυρίζοντας το χρόνο πίσω στο τέλος του Crash Bandicoot: Warped, τη σκυτάλη παίρνει το Crash Bandicoot 4: It's About Time  οπού οι Neo Cortex, Dr. Dr. Tropy και Uka Uka,  προσγειώθηκαν σε έναν μακρινό πλανήτη. Μετά από δεκαετείς  άκαρπες προσπάθειες, το τρίο τελικά διαφεύγει από τον κακό επιστήμονα μέσα στο χωροχρόνο.

Στο Crash Bandicoot 4: Its About Time, οι παίκτες θα αποκαλύψουν τέσσερις κβαντικές μάσκες καθώς και τους φύλακες του χώρου και του χρόνου . Σήμερα αποκαλύπτουμε την Time Mask  η οποία  επιβραδύνει τα πάντα και την Gravity Mask, που επιτρέπει στα bandicoots να γυρίζουν ανάποδα. Οι θαυμαστές θα δουν μια εξέλιξη του Crash που ξέρουν και αγαπούν. Θα μπορέσουν να παίξουν ως Crash ή Coco στο ταξίδι τους για να σώσουν το multiverse. θα εμφανιστούν επίσης  νέοι χαρακτήρες που μπορούν να παίξουν, συμπεριλαμβανομένου του φημισμένου Neo Cortex, για  να παρέχουν μια εναλλακτική προοπτική στην προσπάθεια των ηρώων μας  να νικήσουν τους άθλιους εχθρούς.

Δείτε το trailer παρακάτω

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection