ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

Ανακοινώθηκε το νέο Fifa 21

Το EA Play Live 2020 πραγματοποιείται χθες και όπως ήταν προφανές ανακοινώθηκε ο επόμενος FIFA τίτλος. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το FIFA 21 που μεταξύ άλλων είναι έτοιμο να «παίξει μπάλα» και στις next gen κονσόλες PlayStation 5 και Xbox Series X.

Το FIFA 21 πρόκειται να καταφθάσει στις 9 Οκτωβρίου σε PS4, Xbox One και PC, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία για το PS5 & XSX. Αν προπαραγγείλετε το Ultimate Edition ή την Champions Edition θα μπορέσετε να ξεκινήσετε να παίζετε από τις 6 Οκτωβρίου. Την 1η Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν τα Play First Trials σε EA Access (PS4, Xbox One) και Origin Access (PC).

Πάντως, αν αποκτήσετε το FIFA 21 για PS4 ή Xbox One πρίν κυκλοφορήσει το FIFA 22, θα μπορέσετε να αναβαθμιστείτε στην επόμενη γενιά δίχως επιπλέον κόστος. Προσοχή, δεν θα μπορέσετε να αναβαθμίστείτε σε ψηφιακή έκδοση αν έχετε αγοράσει τη φυσική και το αντίστροφο. Για τη νέα γενιά, η EA Sports υπόσχεται ταχύτατους χρόνους φόρτωσης, καλύτερους φωτισμούς και rendering, βελτιωμένη τεχνολογία animation και πολλά άλλα. Η πρόοδος που θα κάνετε στο FIFA 21 Ultimate Team, περιλαμβανομένων των παικτών, των items, των coins, των FIFA Points, του match record το leaderboard placement αλλά και η πρόοδός σας στο Volta mode, θα μπορεί να μεταφερθεί σε PS5 και Xbox Series X. Όμως, η πρόοδος σε άλλα modes όπως τα Online Seasons, Co-Op Seasons, Career Mode και Pro Clubs, δεν θα μεταφέρεται. Όσον αφορά την έκδοση για PC θα είναι ίδια με εκείνη για PS4 και Xbox One, κάτι που δείχνει ότι η EA Sports έχει ρίξει το βάρος στην επόμενη γενιά. Όσο για τους κατόχους Nintendo Switch, και η επερχόμενη θα είναι Legacy Edition, που σημαίνει ότι η σημαντικότερη αλλαγή θα έχει να κάνει με τα νέα rosters των ομάδων. 

Δείτε τα πρώτα πλάνα μέσα από τον player παρακάτω.

 

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection