ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

Gamescom 2019

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας. Από 20-24 Αυγούστου το The Console Club σε συνεργασία με το δημοφιλές  κανάλι IGN Greece θα σας ενημερώνουν λεπτό προς λεπτό απευθείας από την Κολωνία, για όλα τα μεγάλα event και τις ανακοινώσεις της έκθεσης.

Η Έκθεση

Η Gamescom είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια διάσκεψη παιχνιδιών με εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες σε ετήσια βάση. Το 2018, η Gamescom προσέλκυσε 370.000 επισκέπτες από 114 χώρες, σημειώνοντας αύξηση κατά 15.000 επισκέπτες από το 2017. Εκτιμάται ότι 500.000 επισκέπτες ήρθαν στην Κολωνία για την παράσταση συνολικά.

Ημερομηνίες

Η Gamescom 2019 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Αυγούστου έως το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 στην Κολωνία της Γερμανίας. Η Κολωνία φιλοξενεί πληθυσμό περίπου 1 εκατομμυρίου, γεγονός που την καθιστά τη μεγαλύτερη πόλη της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας και την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας.

Η εκδήλωση αυτή γίνεται για 11η φορά από το ντεμπούτο της στην Κολωνία, από το 2009.

Διαγωνισμός The Console Club

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης Gamescom 2019 και για το διάστημα 20-24 Αυγούστου, όσοι κάνετε προπαραγγελία ή έχετε ήδη προπαραγγείλει  ένα από τα παιχνίδια του διαγωνισμού μας (Final Fantasy VII Remake, Cyberpunk 2077, Fifa 20, eFootball PES 2020, Call of Duty Modern Warfare, Death Stranding, Star Wars: Jedi Fallen), μπαίνετε στη κλήρωση με τριπλή συμμετοχή!!

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία