ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

Προφίλ

Καλωσορίσατε στη ιστοσελίδα της εταιρίας μας,

Το κατάστημα μας, ως φυσικό κατάστημα, ξεκίνησε να  λειτουργεί τον Ιούνιο του 1998 και  το e-shop μας λειτουργεί από το 2011. Το Team του Τhe Console Club  αποτελείται από άτομα με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο του gaming και όντας αρχικά gamers μπορούμε να εξυπηρετήσουμε με ευχαρίστηση και να καλύψουμε τις περισσότερες ανάγκες των πελατών μας.

Στο διάστημα αυτών των 3 δεκαετιών, θέλουμε να πιστεύουμε  ότι έχουμε καταφέρει να θεωρούμαστε στα πιο εξειδικευμένα καταστήματα της χώρας μας. Οι πελάτες μας μπορούν να  προμηθευτούν κονσόλες, video games,  αξεσουάρ κονσολών , καθώς και να προπαραγγείλουν  όχι μόνο από τα συστήματα της  τρέχουσας γενιάς κονσόλών  αλλά και από όλα τα αναμενόμενα Next Gen Format. 

Η πολύ μεγάλη μας γκαμα σε Retro παιχνιδια , κονσόλες και αξεσουάρ   από την εποχή του Atari  2600 και μετά μας κάνει να έχουμε εξέχουσα θέση στην εγχώρια αγορά του RETRO κάνοντας μας πολύ υπερήφανους  για το συγκεκριμένο τμήμα που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια καθώς αναδεικνύει τα δύο βασικά χαρακτηριστικά της ομάδας μας  ‘’πάθος’’  και "γνώση".

Μια μεγάλη γκάμα από τα πιο δημοφιλή περιφεριακά PC gaming  και gadget υψηλής Τεχνολογίας είναι διαθέσιμα για τους απαιτητικούς καταναλωτές μας καθώς και μια πολύ μεγάλη συλλογή από  merchandising items , φιγούρες , toys , επιτραπέζια και καρτοπαίχνιδα περιμένουν τους πελάτες μας στο φυσικό άλλα και στο διαδικτυακό μας κατάστημα για να περάσουν ατέλειωτες ώρες με το Hobby τους .

Επίσης στο κατάστημά μας μπορείτε να προμηθευτείτε  μεγάλη γκάμα από μεταχειρισμένα Video Games και κονσόλες τα οποία δίνονται με εγγύηση καλής λειτουργίας.

Τέλος λειτουργεί τμήμα Service για H/Y, tablet, κινητά, κονσόλες και χειριστήρια.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας από την πρώτη μέρα έως και σήμερα και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να φαινόμαστε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Τhe Console Club Team

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία