ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

Προφίλ

Καλωσορίσατε στη ιστοσελίδα της εταιρίας μας,

Δεκατρία χρόνια μετά την λειτουργία του πρώτου μας φυσικού καταστήματος , ξεκινήσαμε τη λειτουργία και του ηλεκτρονικού . Όλοι εσείς που ξέρετε την παρέα του Τhe Console Club (Θανάσης , Αλέξης , Κωνσταντίνος , Γιάννης, Αναστασία , Ράνια, Σπύρος, Λευτέρης και Γιώργος) ή και όχι , και σας έχουμε εξυπηρετήσει από το εμπορικό κατάστημα μας, ήρθε η ώρα(για την καλύτερη διευκόλυνση σας) να κάνουμε ότι καλύτερο και μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
  • Ο μεγάλος μας στόχος επετεύχθει, έτσι δημιουργήσαμε σίγα σιγά το πιο πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα όπου ο κάθε Έλληνας παίκτης ηλεκτρονικών παιχνιδιών(gamer) θα μπορεί να βρίσκει το ηλεκτρονικό παιχνίδι(game),την κονσόλα καθώς και το περιφερειακό του ανεξαρτήτως εταιρίας και εποχής παραγωγής ! Θα μπορείτε να προμηθευτείτε από τον δικτυακό μας τόπο από ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι για Atari 2600 έως το πιο καινούργιο ηλεκτρονικό παιχνίδι για Nintendo Switch.
  • Δεσμευόμαστε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την άμεση εξυπηρέτηση σας και μέλημα μας είναι η δικιά σας ευχαρίστηση. Αυτό θα επιτευχτεί με την συνεχή προσπάθεια (που κάνουμε τόσα χρόνια) να κρατάμε τις τιμές χαμηλά, με το να σας φέρνουμε πρώτοι στην Ελλάδα τα αγαπημένα σας παιχνίδια και με το να σας παρέχουμε σε πολύ καλή ποιότητα και φτηνή τιμή τα μεταχειρισμένα μας είδη .

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας από την πρώτη μέρα έως και σήμερα και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να φαινόμαστε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Τhe Console Club Team

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία