ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

- 4%
corsair-k68-mechanical-keyboard-left-1000-1291434.jpg_product_product_product_product
corsair-k68-mechanical-keyboard-left-1000-1291434.jpg_product_product_product_product corsair-k68-mechanical-keyboard-left-1000-1291434.jpg_product_product_product_product_product corsair-k68-mechanical-keyboard-left-1000-1291434.jpg_product_product_product_product_product corsair-k68-mechanical-keyboard-left-1000-1291434.jpg_product_product_product_product_product

Gaming Keyboard Corsair K68 RGB MX Red (GR) (P.N CH-9102010-GR)

Κωδικός: 9781582395230

Εκτύπωση
139,99€
134,90€
Μη Διαθέσιμο

Gaming Keyboard Corsair K68 MX Red

Το μηχανικό πληκτρολόγιο Corsair K68 διαθέτει Cherry MX Red switches με δυναμικό οπίσθιο φωτισμό RGB και αντοχή σε σκόνη και υγρά (μέχρι και IP32) για να σου επιτρέψει να ζήσεις τα παιχνίδια σου με κορυφαίας κλάσης εξοπλισμό, ανεβάζοντας την απόλαυση στα ύψη.

Τα ειδικά πλήκτρα χειρισμού έντασης ήχου και πολυμέσων σου επιτρέπουν να ρυθμίζεις τον ήχο χωρίς διακοπή του παιχνιδιού σου. Το 100% anti-ghosting με full key rollover διασφαλίζει ότι οι εντολές και οι ταυτόχρονες πληκτρολογήσεις καταγράφονται πάντα με ακρίβεια και με τον τρόπο που θέλεις. Το πρόγραμμα Corsair Utility Engine (CUE) σού επιτρέπει να διαχειρίζεσαι εξελιγμένες μακροεντολές και να δημιουργείς δυναμικά εφέ φωτισμού. Η λειτουργία κλειδώματος πλήκτρων Windows διασφαλίζει το gaming χωρίς διακοπή, κλειδώνοντας τη χρήση του πλήκτρου Windows για να σε προστατεύσει από τυχαία πατήματα.

 

Χαρακτηριστικά:

  • 100% Cherry MX Red Switches: Οι διακόπτες μηχανικών πλήκτρων Cherry MX προσφέρουν το απόλυτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, και είναι επιχρυσωμένοι για να εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής.
  • Ανθεκτικότητα σε σκόνη και διαρροή: Προστατεύσου από ατυχήματα, ώστε το παιχνίδι σου να μην σταματά ποτέ
  • 100% anti-ghosting με full key rollover: Ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορες είναι οι ενέργειες παιχνιδιού σου, κάθε πάτημα καταχωρείται σωστά και με τη σειρά που πρέπει.
  • Πλήρως προγραμματιζόμενο με το CUE: Το ισχυρό βοηθητικό πρόγραμμα Corsair (CUE) επιτρέπει τον προγραμματισμό εξελιγμένων μακροεντολών και δυναμικών εφέ φωτισμού.
  • Λειτουργία κλειδώματος πλήκτρων Windows: «Κλείδωσε» τα πλήκτρα Windows για να αποφύγεις τυχαία πατήματα των πλήκτρων και διακοπή του παιχνιδιού σου

 

Trailer:

 

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection