ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

- 29%
HS55_STEREO_BLACK_RENDER_05.png
HS55_STEREO_BLACK_RENDER_05.png HS55_STEREO_BLACK_RENDER_02.png HS55_STEREO_BLACK_RENDER_03.png HS55_STEREO_BLACK_RENDER_04.png HS55_STEREO_BLACK_RENDER_01.png

Corsair Headset HS55 Stereo Carbon CA-9011260-EU

Κωδικός: 9781582414489

Εκτύπωση
69,90€
49,90€
Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα:

Το CORSAIR HS55 STEREO Gaming Headset προσφέρει συνεχή άνεση και ποιότητα, με ακουστικά με αφρό μνήμης από δερματίνη και προσαρμοσμένου συντονισμού οδηγούς ήχου νεοδυμίου 50 mm, χωρίς να σας βαραίνει χάρη στην ελαφριά κατασκευή του. Το πολυκατευθυντικό μικρόφωνο καταγράφει τη φωνή σας δυνατά και καθαρά, με μια πρακτική λειτουργία flip-to-mute για ακόμα πιο εύκολο έλεγχο. Η σύνδεση ήχου 3,5 mm και ο παρεχόμενος προσαρμογέας καλωδίου Y εξασφαλίζουν ευρεία συμβατότητα με τις περισσότερες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των PC, Mac, Xbox Series X | S, PS5 με υποστήριξη σε Tempest 3D AudioTech, PS4, Nintendo Switch, φορητές συσκευές και πολλά άλλα. Με το στοιχείο ελέγχου έντασης στο αυτί για πρακτικές ηχητικές προσαρμογές, μπορείτε να πατήσετε αναπαραγωγή σε εξαιρετικό ήχο με το HS55 STEREO.

  • Άνεση όλη μέρα: Τα προσαρμοσμένα ακουστικά με αφρό μνήμης από δερματίνη, το προσαρμοσμένο headband και η ελαφριά κατασκευή βάρους λίγο περισσότερο από μισή λίβρα (273 g) παρέχουν άνεση στο πολύωρο παιχνίδι σας.
  • Εξαιρετικός ήχος gaming: Οι υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένου συντονισμού οδηγοί ήχου νεοδυμίου 50 mm εξασφαλίζουν εξαιρετικό ήχο κατάλληλου εύρους για να ακούτε όλα όσα χρειάζεστε στο πεδίο της μάχης, με υποστήριξη στο Tempest 3D AudioTech στο PS5.
  • Πανκατευθυντικό μικρόφωνο: Καταγράφει με ακρίβεια όλες τις κλήσεις και τις εντολές σας, με μια πρακτική λειτουργία flip-to-mute mute.
  • Πιστοποίηση Discord: Για καθαρή επικοινωνία και εξαιρετικό ήχο. 5. Εύκολης πρόσβασης στοιχείο ελέγχου έντασης στο αυτί: Για άμεσες προσαρμογές, χωρίς να αποσπάστε από το παιχνίδι.

•Συμβατότητα με πολλές πλατφόρμες: Σε υπολογιστή, Mac, PS5/PS4, Xbox Series X | S, Nintendo Switch και φορητές συσκευές, μέσω σύνδεσης 3,5 mm, με ενσωματωμένο προσαρμογέα καλωδίου Y για συμβατότητα με σχεδόν όλους τους υπολογιστές.

Turbo-X

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία