ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

- 8%
fddfgHuntsmadgV2dfAnalogdgWRdfger01_new.jpg
fddfgHuntsmadgV2dfAnalogdgWRdfger01_new.jpg 0003_Huntsman-V2-Analog-WR-2020-Render04.jpg 0005_Huntsman-V2-Analog-WR-2020-Render02.jpg 0004_Huntsman-V2-Analog-WR-2020-Render03.jpg

Razer Razer HUNTSMAN V2 Analog Optical Switches - Mechanical Chroma Gaming Keyboard US

Κωδικός: 9781582407836

Εκτύπωση
259,90€
239,90€
Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα:

ASCEND TO ANALOG
Γνώρισε έναν νέο κόσμο μεγαλύτερου ελέγχου με το αναλογικό πληκτρολόγιο, Razer Huntsman V2 Analog, το πρώτο μας αναλογικό Gaming πληκτρολόγιο. Οπλισμένος με κάθε χαρακτηριστικό που θα περιμένατε από ένα κορυφαίο προϊόν, δεν θα σκέφτεστε τίποτα εκτός από την νίκης σας.

ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΙ-ΟΠΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑΓΩΓΕΙΣ RAZER™
Η ενεργοποίηση με την ταχύτητα του φωτός συνοδεύεται τώρα από πιο κοκκώδη ρύθμιση. Εξοπλισμένος με τους πιο νέους μεταγωγείς μας, το αναλογικό Razer Huntsman V2 επαναπροσδιορίζει τα όρια του τι μπορεί να κάνει ένα πληκτρολόγιο παιχνιδιών.

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ
Επιλέξτε τον τρόπο αναπαραγωγής. Από ένα ελαφρύ πάτυμα, ύψους 1,5 χιλ. για παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό, έως μια πλήρη ενεργοποίηση 3,6 χιλ. για πιο βαθιά, πιο σκόπιμα clicks, αυτοί οι διακόπτες μπορούν να προσαρμοστούν στο gamestyle σας.

ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
Καταργήστε την άκαμπτη κίνηση 8 κατευθύνσεων των πλήκτρων WASD, με διακόπτες που μπορούν να επιτύχουν ομαλή κίνηση 360 μοιρών, όπως τα αναλογικά joystick και τα thumbstick.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΩΝ
Με τη δυνατότητα ορισμού δύο λειτουργιών μέσα σε ένα πάτημα πλήκτρου, θα μπορείτε να κάνετε πιο αποδοτικά plays, ειδικά όταν πρόκειται για την εκτέλεση advanced combos και skill rotations.

DOUBLESHOT PBT KEYCAPS
Πιο σκληρά και πιο ανθεκτικά από το κοινό ABS πλαστικό, τα στιβαρά, υφασμένα keycaps σε αυτό το Analog Optical Gaming Keyboard, δε θα φθαρούν ποτέ χάρη στη διαδικασία μορφοποίησης διπλού molding.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ RAZER CHROMA™ RGB
Με 16,8 εκατομμύρια χρώματα, συγχρονίστε το φωτισμό ανά πλήκτρο και το underglow με το υπόλοιπο setup σας. Απολαύστε μεγαλύτερη εμβέλεια καθώς αντιδρά δυναμικά με περισσότερα από 150 παιχνίδια.

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΑΡΠΟΥ
Με το RGB Razer Chroma™, το απαλό, στήριγμα καρπού υποστηρίζει μαγνητική προσκόλληση στο πληκτρολόγιο για να ανακουφίσει την πίεση στους καρπούς σας, έτσι ώστε να νιώθετε λιγότερο κουρασμένοι όταν το χρησιμοποιείτε για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

MULTI-FUNCTION DIGITAL DIAL ΚΑΙ 4 MEDIA KEYS
Διαμορφώστε τα για παύση, αναπαραγωγή, παράλειψη και αλλαγή των πάντων, από τη φωτεινότητα μέχρι την ένταση. Την απόλυτη ευκολία καθώς απολαμβάνετε την ψυχαγωγία σας.

USB 3.0 PASSTHROUGH
Αντί να πρέπει να φτάσετε τις θύρες του PC σας για να συνδέσετε μια συσκευή, μπορείτε να την συνδέσετε εύκολα στον υπολογιστή σας μέσω μιας θύρας USB στα πλάγια του πληκτρολογίου.

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection