ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

- 26%
20180111125311_razer_abyssus_elite.jpg
20180111125311_razer_abyssus_elite.jpg 20180111125311_razer_abyssus_elite.jpg_product 20180111125311_razer_abyssus_elite.jpg_product

Razer Overwatch Abyssus Elite D.Va Edition

53,90€
39,90€
Μη Διαθέσιμο
  Ύστερα από πληροφόρηση από τις μεταφορικές εταιρίες που συνεργαζόμαστε οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι αν και οι παραγγελίες σας, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων αποστέλλονται από εμάς αυθημερόν, οι μεταφορικές εταιρίες παραδίδουν με μικρές ΠΛΕΟΝ καθυστερήσεις ανάλογα και τη περιοχή.

Razer Overwatch Abyssus Elite D.Va Edition

Το gaming mouse Razer Abyssus Elite D.VA κατασκευάστηκε για τους gamers που θέλουν ποιότητα, αξιοπιστία και απόδοση σε ένα ποντίκι χωρίς φανφάρες. Σχεδιασμένο ώστε να εστιάζει στα βασικά του ανταγωνιστικού παιχνιδιού, το Razer Abyssus είναι εξοπλισμένο με 4 κουμπιά, ρυθμισμένα για άμεση απόκριση και προγραμματιζόμενα για να εκτελούν τις εντολές που εσύ ορίζεις.

Χωρίς συμβιβασμούς, με έναν ευαίσθητο αισθητήρα στα 7200 dpi, θα έχεις τον πλήρη έλεγχο κάθε βολής σου και τέλεια στόχευση, ώστε να έχεις το πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων σου.

Σχεδιασμένο βάσει της αγαπημένης ηρωίδας D.VA από το Overwatch, το Razer Abyssus Elite σου δίνει όσα χρειάζεσαι για να πετύχεις όσα κι εκείνη στην καριέρα της ως επαγγελματίας gamer: να έχεις ταχύτητα, ακρίβεια και αξιοπιστία που θα σε οδηγήσει στην κορυφή.

 

 

Trailer:

 

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία