ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

- 5%
SABREPROHAMPION.png
CORSAIR Mouse SABRE PRO Champion Series ( CH-9303101-EU )

CORSAIR Mouse SABRE PRO Champion Series ( CH-9303101-EU )

Κωδικός: 9781582408257

Εκτύπωση
54,99€
52,24€
Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα:

Το ποντίκι gaming CORSAIR SABRE PRO έχει σχεδιαστεί για και ελεγχθεί από επαγγελματίες των esports, ζυγίζει μόλις 69 g και είναι εξοπλισμένο με ένα εύκαμπτο καλώδιο μείωσης οπισθέλκουσας από αρτάνη για αποκριτικές και ανεμπόδιστες κινήσεις. Τα κουμπιά CORSAIR QUICKSTRIKE διασφαλίζουν ότι κάθε κλικ που κάνετε θα είναι άμεσο και αποκριτικό, ενώ η τεχνολογία CORSAIR AXON hyper-processing μεταδίδει τα δεδομένα εισόδου στον υπολογιστή σας έως και 8 φορές γρηγορότερα με hyper-polling στα 8.000 Hz. Το SABRE PRO είναι εξοπλισμένο με έναν οπτικό αισθητήρα 18.000 DPI προσαρμόσιμο σε βήματα του 1 DPI, ο οποίος διαθέτει ένα κουμπί DPI στο κάτω μέρος για να μετακινείστε άμεσα μεταξύ των πέντε προεπιλογών. Με φινίρισμα από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως διακόπτες OMRON με διάρκεια ζωής 50 εκατομμυρίων κλικ, πέλματα από 100% PTFE για εύκολη ολίσθηση και πάνελ υπογραφής για εξατομίκευση, το SABRE PRO προσφέρει ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

•Σχεδιασμένο για πρωταθλητές: Τα προϊόντα CORSAIR CHAMPION SERIES έχουν σχεδιαστεί για και ελεγχθεί από κορυφαίους επαγγελματίες των esports, για να σας βοηθήσουν να κατατροπώσετε τους αντιπάλους σας με ένα ποντίκι επιπέδου τουρνουά, με άνετο εργονομικό σχήμα για να το πιάνετε με την παλάμη ή με τα ακροδάχτυλα, με άνεση που διαρκεί και γρήγορη κίνηση με υπερ-αποκριτικά δεδομένα εισόδου.
•Εξαιρετικά ελαφρύ, απίστευτα γρήγορο: Με βάρος μόλις 69 g για αστραπιαίες κινήσεις και γρήγορα αντανακλαστικά, η ανθεκτική σχεδίαση του SABRE PRO κάνει εύκολες ακόμη και τις μεγαλύτερες αναμετρήσεις σας.
•Κουμπιά CORSAIR QUICKSTRIKE: Η ελατηριωτή σχεδίαση εξασφαλίζει μηδενική απόσταση μεταξύ των κύριων κουμπιών του ποντικιού και των διακοπτών τους, ώστε τα κλικ, οι βολές και τα ξόρκια σας να είναι πιο γρήγορα από ποτέ.
•Τεχνολογία CORSAIR AXON Hyper-Processing: Μεταδίδει τις κινήσεις και τα κλικ στον υπολογιστή σας έως και 8 φορές γρηγορότερα από τα συμβατικά ποντίκια gaming με hyper-polling στα 8.000 Hz.
•Καλώδιο από αρτάνη για μικρότερη οπισθέλκουσα: Το εξαιρετικά ελαφρύ και εύκαμπτο πλεκτό καλώδιο από αρτάνη μειώνει σημαντικά την οπισθέλκουσα, ώστε οι κινήσεις του ποντικιού σας να είναι ομαλές και ευέλικτες.
•Οπτικός αισθητήρας με εγγενή ανάλυση 18.000 DPI: Ο προσαρμοσμένος αισθητήρας PixArt PMW3392 με ταχύτητα παρακολούθησης κίνησης 450 IPS για επιτάχυνση έως 50 G προσφέρει απαράμιλλη ακρίβεια με πλήρη δυνατότητα προσαρμογής σε βήματα 1 DPI.
•Ανθεκτικοί διακόπτες OMRON: Κατασκευασμένο με αξιόπιστους διακόπτεςOMRON στο δεξί και αριστερό κλικ, εξασφαλίζει επιδόσεις επιπέδου τουρνουά για 50 εκατομμύρια κλικ.
•Πέντε ενσωματωμένες προεπιλογές DPI: Επαναπρογραμματίστε τις για να ρυθμίσετε γρήγορα τα βήματα ευαισθησίας και μετακινηθείτε κυκλικά χρησιμοποιώντας το κουμπί DPI με ένδειξη LED στην κάτω πλευρά του ποντικιού, αποφεύγοντας έτσι τις ακούσιες αλλαγές.
•Πέλματα ολίσθησης από 100% PTFE: Τα πέλματα του ποντικιού είναι κατασκευασμένα από υλικό PTFE για ομαλή ολίσθηση και ταχύτατες κινήσεις, και αντικαθίστανται εύκολα αν φθαρούν κατά το ταξίδι σας προς την κορυφή.
•Απογειώστε την υπογραφή σας: Η λωρίδα υπογραφής SABRE PRO σάς επιτρέπει να εξατομικεύσετε το ποντίκι με τη δική σας υπογραφή ή την υπογραφή του αγαπημένου σας παίκτη, με ένα εξατομικευμένο σκίτσο ή με οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε.
•Πανίσχυρο λογισμικό iCUE:Επιτρέπει γρήγορες ρυθμίσεις στις τιμές DPI, με προσαρμοσμένες μακροεντολές ή επαναντιστοιχίσεις κουμπιών και για τα έξι κουμπιά του ποντικιού σε μία διασύνδεση

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection