ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

KATARdsafdsa.png
CORSAIR Mouse Katar PRO XT RGB Black ( CH-930C111-EU )

CORSAIR Mouse Katar PRO XT RGB Black ( CH-930C111-EU )

Κωδικός: 9781582408256

Εκτύπωση
39,99€
Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα:

Το CORSAIR KATAR PRO XT Ultra-Light Gaming Mouse σάς βάζει γρήγορα στο παιχνίδι, με πανεύκολη ρύθμιση plug-and-play. Με βάρος μόλις 73g, το συμπαγές, συμμετρικό σχήμα του είναι κατάλληλο για πιάσιμο με ολόκληρο το χέρι ή τα δάχτυλα, ενώ ο οπτικός αισθητήρας 18.000 DPI και το κουμπί CORSAIR QUICKSTRIKE σας παρέχουν την ακρίβεια και την απόκριση που χρειάζεστε σε σημαντικές στιγμές.Το KATAR PRO XT διαθέτει ανθεκτικό σχεδιασμό, με διακόπτες Omron εγγυημένης λειτουργίας 50 εκατομμυρίων κλικ και καλώδιομείωσης καθυστέρησης για γρήγορο παιχνίδι. Πάρτε τον έλεγχο με το λογισμικό CORSAIR iCUE και προγραμματίστε τα έξι κουμπιά του KATAR PRO ΧΤ, με remap κουμπιών ή προσαρμοσμένα macro, ελέγξτε τον δυναμικό οπίσθιο φωτισμό RGB, ρυθμίστε την ευαισθησία, προσαρμόστε τρεις προεπιλογές DPI και πολλά άλλα. Απολαύστε το KATAR PRO ΧΤ με τον ελαφρύ σχεδιασμό και τις επιδόσεις βαριάς χρήσης.

•Εξαιρετικά ελαφρύ και ευέλικτο: Με βάρος μόλις 73g, το KATAR PRO ΧΤ είναι ιδανικό για ώρες παιχνιδιού με γρήγορο FPS ή MOBA.
•Συμπαγές, συμμετρικό σχήμα: Ιδανικό για λαβή με όλο το χέρι ή τα δάχτυλα.
•Οπτικός αισθητήρας 18.000 DPI: Ο προσαρμοσμένος οπτικός αισθητήρας της PixArt, ρυθμιζόμενος σε βήματα ανάλυσης 1 DPI, προσφέρει την υψηλή ακρίβεια που χρειάζεστε στις κινήσεις σας για να πάρετε τη νίκη.
•Τα πλήκτρα CORSAIR QUICKSTRIKE: είναι σχεδιασμένα ώστε να έχουν μηδενικό κενό, με αποτέλεσμα τα κλικ, οι βολές και τα ξόρκια σας να είναι γρηγορότερα από ποτέ.
•Ανθεκτικοί διακόπτες Omron: Ανθεκτικός σχεδιασμός, εγγυημένης λειτουργίας 50 εκατομμυρίων κλικ.
•Έξι πλήρως προγραμματιζόμενα κουμπιά: Εξασφαλίστε ένα πλεονέκτημα στο παιχνίδι σας με remap κουμπιών και προσαρμοσμένα macro.
•Εύκολη ρύθμιση Plug-and-Play: Έτοιμο για παιχνίδι —Απλώς συνδέστε το σε μια θύρα USB και αρχίστε να κερδίζετε τους αντιπάλους σας.
•Ισχυρό λογισμικό CORSAIR iCUE: Προσφέρει προσαρμοσμένο προγραμματισμό macro, remap κουμπιών, προσαρμογή ευαισθησίας ποντικιού, βαθμονόμηση επιφάνειας και πολλά άλλα.
•Αλλαγή DPI στο λεπτό: Επιλέξτε ανάμεσα σε τρεις προκαθορισμένες ρυθμίσεις DPI, χωρίς να διακόπτετε το παιχνίδι σας.
•Δυναμικός οπίσθιος φωτισμός RGB: Πλήρως προσαρμόσιμος φωτισμός στον τροχό μετακύλισης, με τις δικές σας επιλογές χρωμάτων και εφέ φωτισμού.

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection