ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

- 5%
K70_RGB_TKL_OPX_PC_Artboard01_AA.jpg
K70_RGB_TKL_OPX_PC_Artboard01_AA.jpg K70_RGB_TKL_OPX_PC_Artboard05_AA.jpg K70_RGB_TKL_OPX_PC_Artboard07_AA.jpg K70_RGB_TKL_OPX_PC_Artboard08_AA.jpg K70_RGB_TKL_OPX_PC_Artboard04_AA.jpg K70_RGB_TKL_OPX_PC_Artboard03_AA.jpg K70_RGB_TKL_OPX_PC_Artboard02_AA.jpg K70_RGB_TKL_OPX_PC_Artboard09_AA.jpg K70_RGB_TKL_OPX_PC_Artboard06_AA.jpg

CORSAIR Keyboard K70 TKL (RGB, Optical OPX Rapidfire, GR)

Κωδικός: 9781582414492

Εκτύπωση
159,90€
151,90€
Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα:

Το CORSAIR K70 RGB TKL Οπτικό-μηχανικό πληκτρολόγιο gaming σάς φέρνει πιο κοντά στη νίκη, με συμπαγές μέγεθος tenkeyless και ισχυρή τεχνολογία υπερ-επεξεργασίας CORSAIR AXON. CORSAIR OPX RGB οπτικά-μηχανικά keyswitch προσφέρουν εξαιρετικά γρήγορη ενεργοποίηση 1,0mm με εγγύηση για 150 εκατομμύρια πατήματα. Κερδίστε με στυλ χάρη στο βελτιωμένο πλαίσιο αλουμινίου και τον δυναμικό οπίσθιο φωτισμό RGB ανά πλήκτρο, και γυρίστε το διακόπτη του τουρνουά για να απενεργοποιήσετε άμεσα τις μακροεντολές και να αλλάξετε το φωτισμό ώστε να παίζετε χωρίς κανέναν απολύτως περισπασμό. Το πανίσχυρο λογισμικό iCUE, τόσο σε υπολογιστή όσο και σε macOS, επιτρέπει τον προσαρμοσμένο προγραμματισμό μακροεντολών και την επαναντιστοίχιση πλήκτρων, ενώ τα ειδικά πλήκτρα πολυμέσων και ο περιστροφικός διακόπτης έντασης ήχου από αλουμίνιο προσφέρουν άνετο έλεγχο των πολυμέσων. Το αποσπώμενο καλώδιο USB Type-C και ο ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης για έως 50 προφίλ σάς επιτρέπουν να μεταφέρετε εύκολα τις επαγγελματικές επιδόσεις σας στην επόμενη αναμέτρηση με τους αντιπάλους σας.

  • Σχεδιασμένο για πρωταθλητές: Τα προϊόντα CORSAIR CHAMPION SERIES έχουν σχεδιαστεί και ελεγχθεί από κορυφαίους επαγγελματίες των esports, για να σας βοηθήσουν να κατατροπώσετε τους αντιπάλους σας με ένα πληκτρολόγιο αγωνιστικής κατηγορίας, το οποίο διαθέτει φορητή και κομψή σχεδίαση χωρίς ενσωματωμένο αριθμητικό πληκτρολόγιο (tenkeyless), με αποσπώμενο καλώδιο USB Type-C και διακόπτη λειτουργίας τουρνουά.
  • CORSAIR OPX RGB Οπτικά-μηχανικά Keyswitch: Εξαιρετικά γρήγορη εισαγωγή με απόσταση ενεργοποίησης 1,0mm, ομαλή γραμμική απόκριση και εγγύηση για 150 εκατομμύρια πατήματα.
  • Με τη δύναμη της τεχνολογίας υπερ-επεξεργασίας CORSAIR AXON: Η πιο προηγμένη εμπειρία πληκτρολογίου gaming της CORSAIR προσφέρει με επεξεργασία και αποστολή των εντολών σας έως και 8 φορές πιο γρήγορα από τα συμβατικά πληκτρολόγια gaming, με 8.000Hz hyper-polling, 4,000Hz σάρωση πλήκτρων και έως 20 επίπεδα επεξεργασίας φωτισμού RGB υλικού, διατηρώντας κορυφαία ταχύτητα. 
  • Κατατροπώστε τους αντιπάλους σας με στυλ: Το ανθεκτικό και κομψό πλαίσιο αλουμινίου με πλήρως προγραμματιζόμενο δυναμικό φωτισμό RGB ανά πλήκτρο σάς επιτρέπει να αποκτήσετε τα χρώματα της ομάδας σας ή να δημιουργήσετε τα δικά σας προσωπικά εφέ φωτισμού.
  • Καλύμματα πλήκτρων από πολυανθρακικό υλικό με τυπική κάτω σειρά: Ανθεκτικά πλαστικά καλύμματα πλήκτρων από πολυανθρακικό υλικό με τυπική διάταξη κάτω σειράς που υποστηρίζει προσαρμοσμένα σύνολα keycap.
  • Έτοιμο για τουρνουά: Γυρίστε το διακόπτη του τουρνουά και βγείτε νικητές από τα κρίσιμα παιχνίδια, μεταβαίνοντας αυτόματα σε στατικό οπίσθιο φωτισμό χωρίς περισπασμούς και απενεργοποιώντας τις τυχαίες ενεργοποιήσεις μακροεντολών.
  • Αποσπώμενο και ανθεκτικό πλεκτό καλώδιο USB Type-C: Το K70 RGB TKL μεταφέρεται εύκολα και συνδέεται σε κάθε σύστημα, όπου κι αν βρίσκεστε.
  • Ειδικά πλήκτρα μέσων και κύλινδρος έντασης ήχου: Ελέγξτε εύκολα τα πολυμέσα σας με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ ο χαρακτηριστικός περιστροφικός διακόπτης CORSAIR από αλουμίνιο προσαρμόζει ομαλά τα επίπεδα της έντασης του ήχου και είναι πλήρως προγραμματιζόμενος με το λογισμικό iCUE για την εκτέλεση προσαρμοσμένων ενεργειών.
  • Ενοποιήστε το σύστημά σας: Το πανίσχυρο λογισμικό CORSAIR iCUE, τόσο σε Windows όσο και σε macOS, επιτρέπει τον δυναμικό έλεγχο του φωτισμού RGB, τις επαναντιστοιχίσεις πλήκτρων, τον προγραμματισμό μακροεντολών και τις αποκλειστικές ενσωματώσεις σε επιλεγμένα παιχνίδια που μετατρέπουν το φωτισμό του συστήματός σας σε έναν κόσμο απόλυτης δράσης.
  • Full N-Key Rollover (NKRO) με 100% Anti-Ghosting: Εξασφαλίζει την καταχώριση κάθε πατήματος πλήκτρου, όσο γρήγορα και αν παίζετε.

•Έως 50 ενσωματωμένα προφίλ: Αποθηκεύστε προσαρμοσμένες μακροεντολές, ενέργειες και τα δικά σας μοναδικά ολοζώντανα εφέ φωτισμού RGB, με τη βοήθεια της τεχνολογίας AXON, με έως και 20 επίπεδα εφέ φωτισμού.

Turbo-X

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection