ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

-CH-9109410-GR2-Gallery-K70-RGB-PRO-PC-01.jpg

Corsair Keyboard K70 PRO (RGB, Mech CherryMX Red, GR) (CH-9109410-GR2)

Κωδικός: 9781582414279

Εκτύπωση
189,90€
Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα:
Ο θρύλος συνεχίζεται:

Το μηχανικό πληκτρολόγιο gaming CORSAIR K70 RGB PRO διαθέτει εμβληματικό πλαίσιο αλουμινίου και ακόμα καλύτερες επιδόσεις, χάρη στην τεχνολογία CORSAIR AXON Hyper-Processing και τους παγκοσμίου φήμης διακόπτες πλήκτρων CHERRY MX. Κερδίστε με στυλ χάρη στο δυναμικό οπίσθιο φωτισμό RGB ανά πλήκτρο, ο οποίος σας ακολουθεί παντού με το αποσπώμενο καλώδιο USB Type-C.

Το πανίσχυρο λογισμικό iCUE, τόσο σε υπολογιστή όσο και σε macOS, επιτρέπει τον προσαρμοσμένο προγραμματισμό μακροεντολών, την επαναντιστοίχιση πλήκτρων και άλλα πολλά, ενώ τα ειδικά πλήκτρα πολυμέσων και ο πολυλειτουργικός περιστροφικός διακόπτης έντασης ήχου από αλουμίνιο προσφέρουν άνετο έλεγχο των πολυμέσων. Με διακόπτη τουρνουά για άμεση συμμόρφωση με τις οδηγίες του διαγωνισμού και ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης για έως και 50 προφίλ, το K70 RGB PRO είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση

• Υποστήριξη τεχνολογίας CORSAIR AXON Hyper-Processing: Προσφέρει ένα νέο επίπεδο απόδοσης για το K70, καθώς επεξεργάζεται και μεταδίδει τα δεδομένα εισόδου σας έως και 8 φορές πιο γρήγορα από τα συμβατικά πληκτρολόγια gaming με hyper-polling στα 8.000 Hz, σάρωση πλήκτρων στα 4.000 Hz και έως και 20 επίπεδα επεξεργασίας φωτισμού RGB υλικού, διατηρώντας παράλληλα την ταχύτητα απόδοσης.

• Μηχανικοί διακόπτες πλήκτρων 100% CHERRY MX RGB Red: Με γραμμική απόκριση, προσφέρουν 100 εκατομμύρια χτυπήματα πλήκτρων και διαθέτουν απίστευτα ομαλό πάτημα για παιχνίδια υψηλών επιδόσεων.

• Καλύμματα πλήκτρων από πολυανθρακικό υλικό με τυπική κάτω σειρά: Ανθεκτικά πλαστικά καλύμματα πλήκτρων από πολυανθρακικό υλικό με τυπική διάταξη κάτω σειράς που υποστηρίζει προσαρμοσμένα σετ καλυμμάτων πλήκτρων.

• Νικήστε τον ανταγωνισμό: Γυρίστε το διακόπτη του τουρνουά και βγείτε νικητές από τα κρίσιμα παιχνίδια, μεταβαίνοντας αυτόματα σε στατικό οπίσθιο φωτισμό χωρίς περισπασμούς και απενεργοποιώντας τις τυχαίες ενεργοποιήσεις μακροεντολών.

• Αποσπώμενο πλεκτό καλώδιο USB Type-C: Το K70 RGB PRO ρυθμίζεται εύκολα και είναι έτοιμο να σας ακολουθήσει, όπου κι αν πάτε

• Μαγνητικό και μαλακό στήριγμα παλάμης: Κουμπώνει μαγνητικά και εύκολα στο πληκτρολόγιο και, χάρη στην απαλή επιφάνεια με το μοτίβο, προσφέρει εξαιρετικό κράτημα και άνεση ώστε να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας παιχνίδι για ώρες.

• Ειδικά πλήκτρα πολυμέσων και περιστροφικός διακόπτης έντασης ήχου: Ελέγξτε εύκολα τα πολυμέσα σας με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ ο χαρακτηριστικός περιστροφικός διακόπτης CORSAIR από αλουμίνιο προσαρμόζει ομαλά τα επίπεδα της έντασης του ήχου και είναι πλήρως προγραμματιζόμενος με το λογισμικό iCUE για την εκτέλεση προσαρμοσμένων ενεργειών.
• Ενσωματωμένη καταγραφή μακροεντολών με επίπεδο λειτουργίας Καταγράψτε γρήγορα μακροεντολές με ένα πρακτικό πλήκτρο συντόμευσης και αποθηκεύστε τις σε συντομεύσεις συνδυασμών πλήκτρων FN, για εύκολη πρόσβαση σε σύνθετες ενέργειες χωρίς να θυσιάζετε την τυπική λειτουργικότητα των πλήκτρων.
• Έως 50 ενσωματωμένα προφίλ: Αποθηκεύστε προσαρμοσμένες μακροεντολές, ενέργειες και τα δικά σας μοναδικά ολοζώντανα εφέ φωτισμού RGB, με τη βοήθεια της τεχνολογίας AXON, με έως και 20 επίπεδα εφέ φωτισμού.
• Ενοποιήστε το σύστημά σας: Το πανίσχυρο λογισμικό CORSAIR iCUE, τόσο σε Windows όσο και σε macOS, επιτρέπει τον δυναμικό έλεγχο του φωτισμού RGB, τις επαναντιστοιχίσεις πλήκτρων, τον προγραμματισμό μακροεντολών και τις αποκλειστικές ενσωματώσεις iCUE σε επιλεγμένα παιχνίδια που μετατρέπουν το φωτισμό ολόκληρου του συστήματός σας σε έναν κόσμο απόλυτης δράσης.
• Πλήρης μετακύλιση N-Key (NKRO) και τεχνολογία 100% anti-ghosting: Τώρα πλέον μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε πάτημα πλήκτρου καταχωρείται, όσο γρήγορα και αν παίζετε.

 

Turbo-X

 

 

 

 

 

 

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection