ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

CORSAIRK55RGBPROXT.png
CORSAIR Keyboard K55 PRO RGB XT Rubber Dome (GR/US) ( CH-9226715-GR2 )

CORSAIR Keyboard K55 PRO RGB XT Rubber Dome (GR/US) ( CH-9226715-GR2 )

Κωδικός: 9781582408253

Εκτύπωση
79,90€
Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα:

Το πληκτρολόγιο gaming CORSAIR K55 RGB PRO XT φωτίζει τον υπολογιστή σας με έντονο δυναμικό οπίσθιο φωτισμό RGB ανά πλήκτρο και απογειώνει το παιχνίδι σας με έξι ειδικά εύχρηστα πλήκτρα μακροεντολών. Το K55 RGB PRO XT είναι πιστοποιημένο όσον αφορά την προστασία από τη σκόνη και το νερό (βαθμός προστασίας IP42), ώστε να αντέχει στη φθορά και σε πολλά άλλα, με αποσπώμενο στήριγμα παλάμης για άνετη λειτουργία ολόκληρη τη μέρα. Τα αθόρυβα και αποκριτικά πλήκτρα προσφέρουν κορυφαία άνεση όταν πληκτρολογείτε ή παίζετε παιχνίδια, ενώ τα ειδικά πλήκτρα πολυμέσων παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε λειτουργίες, όπως αναπαραγωγή, παύση και άλλα πολλά. Με το λογισμικό CORSAIR iCUE μπορείτε να εξατομικεύσετε εύκολα τον φωτισμό και τις μακροεντολές σας, ενώ με την τεχνολογία anti-ghosting και την επιλεκτική μετακύλιση πλήκτρων μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα κρίσιμα δεδομένα εισόδου σας θα μεταδοθούν την κατάλληλη στιγμή.

•Δυναμικός οπίσθιος φωτισμός RGB ανά πλήκτρο: Φωτίστε τον υπολογιστή σας με δέκα ενσωματωμένα εφέ φωτισμού ή προσαρμόστε τα δικά σας εφέ έντονου φωτισμού με το λογισμικό CORSAIR iCUE.
• Έξι ειδικά πλήκτρα μακροεντολών: Ενεργοποιήστε λειτουργίες, συντομεύσεις ή πατήματα πλήκτρων με ένα μόνο κλικ σε ένα από τα έξι ειδικά πλήκτρα μακροεντολών, τα οποία μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα μέσω του λογισμικού CORSAIR iCUE, ή χρησιμοποιήστε εντολές άμεσης μετάδοσης μέσω του λογισμικού Elgato Stream Deck.
•Σχεδίαση για ανθεκτικότητα στη σκόνη και στο νερό: Ο βαθμός προστασίας IP42 προφυλάσσει από ατυχήματα, για να μην σταματάτε ποτέ το παιχνίδι σας.
•Αποσπώμενο στήριγμα παλάμης: Το στήριγμα παλάμης από μαλακό καουτσούκ μειώνει την καταπόνηση των χεριών, για ατελείωτο παιχνίδι με άνεση, χάρη στην ανάγλυφη επιφάνεια που αποτρέπει την ολίσθηση των χεριών.
•Ειδικά πλήκτρα έντασης ήχου και πολυμέσων: Απολαύστε άνετο χειρισμό της αναπαραγωγής πολυμέσων και ρύθμιση ακριβείας της έντασης ήχου στη στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να διακόψετε το παιχνίδι σας.
•Γρήγορα και αποκριτικά πλήκτρα: Προσφέρουν άνετη πληκτρολόγηση τόσο στη δουλειά όσο και στο παιχνίδι, με ένα χτύπημα αφής για επιδόσεις gaming υψηλής απόκρισης.
•Πανίσχυρο λογισμικό CORSAIR iCUE:Προσφέρει δυναμικό έλεγχο του φωτισμού RGB, μοναδικό προγραμματισμό μακροεντολών, συγχρονισμένο φωτισμό σε ολόκληρο το σύστημα και άλλα πολλά σε μία και μόνο διασύνδεση που συνδέει όλες τις συσκευές CORSAIR οι οποίες είναι συμβατές με το iCUE, σε όλο το σύστημά σας.
•Τεχνολογία anti-ghosting με επιλεγμένη μετακύλιση πλήκτρων: Τώρα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα δεδομένα εισόδου σας στα παιχνίδια FPS και MOBA θα καταγράφονται ανά πάσα στιγμή ακόμη και με ταυτόχρονο πάτημα των πλήκτρων.
•Ειδικό κουμπί κλειδώματος πλήκτρων των Windows: Αποτρέπει τα ακούσια πατήματα των πλήκτρων των Windows και του μενού περιβάλλοντος, ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν θα διακόψετε ποτέ το παιχνίδι σας σε κρίσιμες στιγμές.

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection