ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

WWE SmackDown vs. Raw 2007 X360 USED

WWE SmackDown vs. Raw 2007 X360 USED

Εκτύπωση
Ζήστε όπως ένας σταρ της πάλης με ένα ολοκαίνουργιο αναλογικό σύστημα ελέγχου, φοβερούς συνδυασμούς επιθέσεων για μέγιστη ζημιά στον αντίπαλο και νέο season mode που σας δίνει πρωτοφανή ελευθερία επιλογών.
9,90€
Μη Διαθέσιμο
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".

WWE SmackDown vs. Raw 2007

To WWE Smackdown Vs Raw 2007, σας παραδίδει την δυνατότερη εμπειρία στα βίντεο παιχνίδια WWE. Με νέα χαρακτηριστικά, απίστευτη γραφική ανάλυση και gameplay που βυθίζει τους παίκτες στον υπερβολικά γεμάτο βία και δράση κόσμο του WWE, μέσα και έξω από το ring. Ζήστε όπως ένας σταρ της πάλης με ένα ολοκαίνουργιο αναλογικό σύστημα ελέγχου, φοβερούς συνδυασμούς επιθέσεων για μέγιστη ζημιά στον αντίπαλο και νέο season mode που σας δίνει πρωτοφανή ελευθερία επιλογών. Δώστε την μάχη της ζωής σας τόσο μέσα όσο και έξω από το ring, με την ευκαιρία να έρθετε ποιο κοντά στο κοινό από ποτέ, να δανειστείτε όπλα και διάφορα άλλα αντικείμενα από αυτό και να επιτεθείτε σφοδρά στους αντιπάλους σας. Αισθανθείτε την ένταση ενός ζωντανού αγώνα WWE με το κοινό να συμμετέχει ενεργά στη δράση φωνάζοντας το όνομά σας και πετώντας διάφορα αντικείμενα στο αγωνιστικό χώρο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

 

Trailer:

 

Preview Photos:


Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection