ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

oTEWMwoy.png

Wild Bastards Nintendo Switch NEW

Κωδικός: 9781975375121

Εκτύπωση
34,90€
Προπαραγγελία
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 30/09/2024

Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα
Ποσότητα:
  Οι αποστολές προπαραγγελιών εκτελούνται τουλάχιστον μια ημέρα νωρίτερα ώστε ο πελάτης να έχει ήδη παραλάβει το προϊόν την ημέρα του επίσημου release. Το κατάστημά μας δεν φέρνει ουδεμία ευθύνη για καθυστερήσεις που προκύπτουν από τις μεταφορικές.
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".
Turbo-X
Wild Bastards

Από την ομάδα βετεράνων πίσω από το Void Bastards και το Card Hunter, το Wild Bastards σας κάνει να ταξιδεύετε από πλανήτη σε πλανήτη για να στρατολογήσετε, να διαχειριστείτε και να οπλίσετε μια ομάδα 13 παρανόμων όπου ο καθένας θα έχει τα δικά του όπλα, την δική του ειδική δύναμη και ανάπτυξη. Σε πλανήτες, θα πολεμήσετε για λάφυρα και θα ξεκινήσετε αναμετρήσεις με πολλούς πυροβολισμούς. Οι Wild Bastards ήταν η πιο θανατηφόρα συμμορία στον γαλαξία μέχρι που ένας διαβολικός μεγιστάνας εξόντωνε τον έναν παράνομο μετά τον άλλο. Αντιμέτωποι με τη δική τους θνησιμότητα, τα δύο εναπομείναντα μέλη θα συνεργαστούν και με το Drifter, ένα μυστηριώδες διαστημικό σκάφος, θα πρέπει να βρουν και να αναστήσουν τα νεκρά μέλη της συμμορίας καθώς φεύγουν στο μυθικό Homestead.

Βασικά χαρακτηριστικά

Αναμετρήσεις που χτυπούν την καρδιά – Αποδείξτε ότι είστε ο καλύτερος πολεμιστής διαλύοντας μια σειρά από εχθρούς με τις σφαίρες σας . Tactical FPS Combat – Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας για να ξεπεράσετε πονηρούς εχθρούς που χρησιμοποιούν κάλυψη, σας πλαισιώνουν και χρησιμοποιούν μια τεράστια ποικιλία ειδικών κινήσεων από την τηλεμεταφορά έως δηλητηριώδη πτερύγια. Στρατηγική για τη νίκη – Αξιολογήστε το έδαφος, τους εχθρούς και τα χαρακτηριστικά κάθε πλανήτη πριν επιλέξετε ποια μέλη συμμορίας θέλετε να στείλετε εκεί. Συλλέξτε αντικείμενα, ανεβείτε επίπεδο και χρησιμοποιήστε ειδικές τοποθεσίες προσεκτικά για να μετατρέψετε τις πιθανότητες υπέρ σας! 13 Outlaws to Play – Φτιάξτε ξανά μια συμμορία 13 παράνομων, ο καθένας με το δικό του μοναδικό όπλο, τις δικές του μοναδικές κινήσεις, προσωπικότητα, σχέσεις και ικανοτήτες. Δημιουργία & Διατήρηση Σχέσεων – Η συμμορία γνωρίζεται καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αρέσει ο ένας στον άλλον. Δουλειά σας είναι να διαχειρίζεστε τις δυναμικές τους σχέσεις The Gang Thriving – Συγκεντρώστε πόρους για να θεραπεύσετε τραυματισμένα μέλη συμμοριών, να ανεβείτε επίπεδο, να βελτιώσετε τις σχέσεις και πολλά άλλα. Ένας διαρκώς μεταβαλλόμενος γαλαξίας χωρίς νόμους – Περιπλανηθείτε στους γαλαξιακούς τομείς και πλανήτες που δημιουργούνται με ποικίλες παραμέτρους όπως η βαρύτητα, τα χαρακτηριστικά του εδάφους, ο καιρός και άλλα. Λειτουργία πρόκλησης – Μετά την ολοκλήρωση της κύριας καμπάνιας, ξεκλειδώνεται μια λειτουργία πρόκλησης για να προσφέρει μια σειρά προκλήσεων πρόκλησης με ολοένα και πιο δύσκολα επίπεδα για μια μοναδική εμπειρίας παιχνιδιού.

 

Turbo-X

 

    • Γενικά Χαρακτηριστικά
    • Κατασκευαστής:MAXIMUM GAMES
    • ΤύποςACTION
    • Multiplayer:Όχι (singleplayer)
    • Καταλληλότητα (PEGI):16+

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία