ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

UltraAgeGame_ps4.png

Ultra Age PS4 NEW

Κωδικός: 9781582414605

Εκτύπωση
38,90€
Προπαραγγελία
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 31/05/2022

Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα
Ποσότητα:
  Οι αποστολές προπαραγγελιών εκτελούνται τουλάχιστον μια ημέρα νωρίτερα ώστε ο πελάτης να έχει ήδη παραλάβει το προϊόν την ημέρα του επίσημου release. Το κατάστημά μας δεν φέρνει ουδεμία ευθύνη για καθυστερήσεις που προκύπτουν από τις μεταφορικές.
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".
Ultra Age

Το Ultra Age είναι ένα ταχύτατο action game με ξιφομαχίες που διαδραματίζεται στο μακρινό μέλλον και καταγράφει την ιστορία ενός νεαρού πολεμιστή, του Age, ο οποίος προσπαθεί να σώσει την ανθρωπότητα από τον αφανισμό. Χρησιμοποιήστε τις λεπίδες σας για να εξοντώσετε ρομποτικούς και μεταλλαγμένους εχθρούς, εξερευνήστε φουτουριστικές τοποθεσίες και αποκαλύψτε μια τεράστια συνομωσία που αφορά στη μοίρα του πλανήτη.

Μακριά στο μέλλον, οι πρώτες ύλες της Γης δεν επαρκούν πλέον, καθώς το οικοσύστημά της έχει αλλάξει εδώκαι πολύ καιρό μετά το πέρασμα ενός μετεωρίτη. Η ανθρωπότητα έχει χωριστεί στα δύο: σε εκείνους που ξέφυγαν από τη Γη και εγκαταστάθηκαν σε μια διαστημική αποικία, την «Orbital Arc», και σε εκείνους που παρέμειναν στη Γη, στις εγκαταστάσεις που αποκαλούνται «The Shelter». Η ανθρωπότητα χάθηκε από τη Γη όταν οι κάτοικοι του Shelter απέτυχαν στο πείραμα που αποτελούσε την τελευταία ελπίδα της και εκείνοι που βρίσκονταν στο Orbital Arc άρχισαν να στέλνουν αποστολές στον πλανήτη να αναζητήσουν πρώτες ύλες. Όταν κάθε ίχνος ζωής εξαφανίζεται πλέον, ένας νεαρός πολεμιστής, ο Age, κατεβαίνει στον πλανήτη. Συνοδευόμενος από το αιωρούμενο ανδροειδές του, τον Helvis, πρέπει να βρει το κλειδί για την επιβίωση της ανθρωπότητας... 

Βασικά Χαρακτηριστικά

• Συνδυασμοί επιθέσεων με αλλαγές όπλων – Εξοντώστε τους εχθρούς με μια ποικιλία ξιφών σε ταχύτατες μάχες γεμάτες στυλ! Αλλάξτε λεπίδες στιγμιαία και δημιουργήστε πανίσχυρες αλληλουχίες επιθέσεων. Οι διάφορες δεξιότητες και οι ποικίλες ενέργειες καλούν για την εφαρμογή στρατηγικής ενάντια στα διαφορετικά είδη εχθρών.

• Ξεπεράστε χάσματα με το Wire Skill – Χρησιμοποιήστε το wire skill για να τραβήξετε κοντά σας τους εχθρούς μικρού μεγέθους ή το Quantum Warp για να βρεθείτε στιγμιαία δίπλα στους πιο ογκώσεις εχθρούς! Χρησιμοποιήστε το wire για να ξεπεράσετε στρατηγικά την αριθμητική υπεροχή του αντίπαλου, για να διασχίσετε χάσματα εδάφους και για να αρπάξετε γρήγορα αντικείμενα.

• Φτάστε στα όρια με δεξιότητες – Συγκεντρώστε στοιχεία της Φύσης για να βελτιώσετε τις λεπίδες σας, για να διευρύνετε τις δεξιότητές σας και για να μάθετε νέους συνδυασμούς κινήσεων. Εγκαταστήστε modules και ενισχυμένο εξοπλισμό για να βελτιώσετε τον Age και για να αυξήσετε το οπλοστάσιό σας. Χρησιμοποιήστε τον Helvis για να εξαπολύσετε το Critical Rage για να συντρίψετε τον αντίπαλο, το Healing Pocket για να θεραπευτείτε ή το Time Shift για να αρπάξετε περισσότερα αντικείμενα.

• Ζήστε σε μια μετά-αποκαλυπτική Γη – Ακολουθήστε τον Age στο ταξίδι του το έτος 3174. Δείτε σκηνές που αφηγούνται την ιστορία της αποστολής του Age σε φουτουριστικές εγκαταστάσεις, δάση και ερήμους με τη βοήθεια της Unreal Engine. Συναντήστε μυστηριώδεις χαρακτήρες για να ξεδιπλώσετε την ιστορία πίσω από τη μοίρα της ανθρωπότητας.

Turbo-X

 

    • Γενικά Χαρακτηριστικά
    • Κατασκευαστής:Selecta Play
    • Τύπος Action
    • Multiplayer:Όχι (singleplayer)
    • Καταλληλότητα (PEGI):12+

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection