ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

- 7%
en-MSUK-L-Xbox-One-Tom-Clancys-Rainbow-6-Seige-mnco.jpg
Tom Clancy's Rainbow Six Siege XONE NEW

Tom Clancy's Rainbow Six Siege XONE NEW

Κωδικός: 9781582378839

Εκτύπωση
15,55€
14,47€
Μη Διαθέσιμο
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

 

Tο Rainbow Six Siege είναι το επόμενο κεφάλαιο της βραβευμένης σειράς FPS, σχεδιασμένο για τις κονσόλες νέας γενιάς και το PC. Εμπνευσμένο από πραγματικούς πράκτορες των αντιτρομοκρατικών μονάδων ανά τον κόσμο, το Rainbow Six Siege σας προτρέπει να τελειοποιήσετε τις ικανότητες σας. Έντονες αντιπαραθέσεις σε κλειστούς χώρους, υψηλή θνησιμότητα, τακτικές, ομαδικό παιχνίδι και εκρηκτική δράση βρίσκονται στο επίκεντρο της εμπειρίας παιχνιδιού. Το multiplayer παιχνίδι του Rainbow Six Siege θέτει νέους στόχους για έντονες μάχες και ειδικές στρατηγικές με βάση το πλούσιο παρελθόν της σειράς Rainbow Six.

Χαρακτηριστικά:

• Counter Terrorist Units: Οι ομάδες αντι-τρομοκρατίας είναι εκπαιδευμένες για να χειριστούν ακραίες καταστάσεις, όπως η διάσωση ομήρων με χειρουργική ακρίβεια. Ως ειδικοί "κοντινής εμβέλειας", η εκπαίδευσή τους είναι συγκεντρωμένη σε εσωτερικούς χώρους.

• The Siege Gameplay: Για πρώτη φορά στο Rainbow Six, οι παίκτες θα συμμετάσχουν σε πολιορκίες, ένα ολοκαίνουργιο στυλ επίθεσης. Οι εχθροί έχουν πλέον τα μέσα να μετατρέψουν το περιβάλλον τους σε φρούρια: μπορούν να δημιουργήσουν παγίδες, να οχυρώσουν και να δημιουργήσουν αμυντικά συστήματα για την πρόληψη της παραβίασης από Rainbow ομάδες.

• Procedural Dstruction: Η καταστροφή είναι στο επίκεντρο του παιχνιδιού. Αξιοποιώντας την μηχανή Realblast της Ubisoft Montreal, οι παίκτες έχουν τώρα την πρωτοφανή ικανότητα να καταστρέψουν περιβάλλοντα. Οι τοίχοι μπορούν να συντριβούν, επιτρέποντας νέους τρόπους shooting, οροφές και δάπεδα μπορεί να παραβιαστούν, δημιουργώντας νέα σημεία πρόσβασης.

 

Trailer:

 

Preview Photos:


Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία