ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

zADjUl7t.png

The Stanley Parable Ultra Deluxe Nintendo Switch NEW

Κωδικός: 9781975375125

Εκτύπωση
31,90€
Προπαραγγελία
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 19/07/2024

Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα
Ποσότητα:
  Οι αποστολές προπαραγγελιών εκτελούνται τουλάχιστον μια ημέρα νωρίτερα ώστε ο πελάτης να έχει ήδη παραλάβει το προϊόν την ημέρα του επίσημου release. Το κατάστημά μας δεν φέρνει ουδεμία ευθύνη για καθυστερήσεις που προκύπτουν από τις μεταφορικές.
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".
Turbo-X
 
PRE ORDER BONUS

Αυτός ο τίτλος θα έχει ένα κίνητρο προ-παραγγελίας με έναν κωδικό λήψης για το "The Stanley Parable: Ultra Deluxe - The Complete Soundtrack". Το κίνητρο προ-παραγγελίας θα σας δοθεί με κωδικούς που θα εξαργυρωθούν στην ιστοσελίδα iam8bit. "The Stanley Parable: Ultra Deluxe - The Complete Soundtrack" είναι μια περιπέτεια 90+ λεπτών στον μουσικό κόσμο του The Stanley Parable. Περιλαμβάνεται όλη η αυθεντική μουσική τόσο από την έκδοση του 2013 όσο και από το Ultra Deluxe, μαζί με 11 bonus κομμάτια από το demo του παιχνιδιού, trailers και αχρησιμοποίητο περιεχόμενο! Μαζί με τους The Blake Robinson Synthetic Orchestra, Γιάννη Ιωαννίδη και Christiaan Bakker είναι ο Tom Schley των Crows Crows Crows, ο οποίος συνέθεσε μια συμφωνία Νέου Περιεχομένου για το The Stanley Parable: Ultra Deluxe.

Η παραβολή του Στάνλεϊ: Parable Stanley: Ultra Deluxe είναι ένα παιχνίδι εξερεύνησης πρώτου προσώπου. Πρόκειται για μια διευρυμένη επανεκτέλεση του αναγνωρισμένου από τους κριτικούς, βραβευμένου indie παιχνιδιού The Stanley Parable από το 2013.Όταν ένα απλοϊκό άτομο με το όνομα Stanley ανακαλύπτει ότι οι συνάδελφοι στο γραφείο του έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς, ξεκινά να βρει απαντήσεις. Θα παίξετε ως Stanley και δεν θα παίξετε ως Stanley. Θα κάνετε μια επιλογή και θα σας πάρουν τις επιλογές σας. Το παιχνίδι θα τελειώσει, το παιχνίδι δεν θα τελειώσει ποτέ. Η αντίφαση διαδέχεται την αντίφαση, οι κανόνες για το πώς θα έπρεπε να λειτουργούν τα παιχνίδια παραβιάζονται, και στη συνέχεια παραβιάζονται ξανά. Δεν είστε εδώ για να κερδίσετε. Η Παραβολή του Στάνλεϊ είναι ένα παιχνίδι που παίζει μαζί σου.

Η φυσική συσκευασία* περιλαμβάνει

 • Τέσσερις art κάρτες, με απόλυτα καθημερινές εικόνες από τις αγαπημένες σας τοποθεσίες του Stanley Parable: 
 • Το 20% των καθαρών εσόδων θα διατεθεί στη μη κερδοσκοπική φιλανθρωπική οργάνωση 350.org για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.  
Turbo-X
Turbo-X

 

  • Γενικά Χαρακτηριστικά
  • Κατασκευαστής:iam8bit
  • ΤύποςADVENTURE
  • Multiplayer:Όχι (singleplayer)
  • Καταλληλότητα (PEGI):12+

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία