ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

Neptunia-Virtual-Stars-ops4.jpg

Neptunia Virtual Stars PS4 NEW

Κωδικός: 9781582407870

Εκτύπωση
52,90€
Εξαντλημένη προπαραγγελία
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 05/03/2021

Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".

Σε μια διάσταση που ονομάζεται Virtualand, οι εικονικοί πλανήτες που υπάρχουν στο εσωτερικό της έχουν την απίστευτη ικανότητα να παράγουν ένα αγαθό που είναι γνωστό ως content. Ένα από αυτά τα αστρικά σώματα είναι ένας πλανήτης, γνωστός ως EMO. Αυτός ήταν ο τελευταίος στόχος μιας κακόβουλης ομάδας, μοναδικός σκοπός της οποίας είναι η καταστροφή του content που δημιουργείται από τους εικονικούς πλανήτες… τους Anti. Η καταστροφή του EMO άφησε τους κατοίκους χωρίς καμία ελπίδα.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, οι VTubers, δημοφιλείς live streamers από τη Γη, μεταφέρθηκαν ξαφνικά στη Virtualand. Λόγωτης ικανότητας των VTubers να παράγουν καλό περιεχόμενο, έγιναν ο προφανής στόχος των Anti, που γρήγορα τους συνέλαβαν και τους μετέφεραν σε κελιά δεδομένων που ονομάζονται V Cubes. Η Fair, η Εικονική Θεά και ηγέτιδα του πλανήτη EMO, έστειλε ένα σήμα κινδύνου σε πολλαπλές διαστάσεις, με την ελπίδα να συμβεί ένα θαύμα. Δύο ομάδες έλαβαν το σήμα – τα ανερχόμενα αστέρια των VTubers, οι Mi και Yu, μέλη των MEWTRAL, αλλά και οι Θεές του Gamindustri: οι Neptune, Noire, Blanc και Vert. Και οι δύο ομάδες, που πλέον μπαίνουν σε αχαρτογράφητες περιοχές, αποφασίζουν να

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

• Αλλαγή στη στιγμή – Αλλάξτε ομαλά οπτικές γωνίες ανάμεσα στους χαρακτήρες που πολεμούν σώμα με σώμα και σε όσους βρίσκονται σε απόσταση, σε ταχύτατες hack ‘n’ slash μάχες. Εκτελέστε τα σωστά combos για περισσότερα bonuses και περισσότερη ζημιά!

• Νοιώστε τον BeatTik ρυθμό – Ενώστε τις δυνάμεις σας με εικονικούς YouTubers και κάντε τους fans να εκτελέσουν ρυθμικές παραστάσεις BeatTik για να σώσετε τον πλανήτη!

• Η μουσική με παρασέρνει – Το μουσικό χαλί μπορεί να σας βοηθήσει ή να σας πληγώσει στις μάχες με τα bosses, να αλλάξει τις συνθήκες της μάχης και να ξεκλειδώσει συγχρονισμένες, συντριπτικές κινήσεις.

• Διασκεδάστε με τους VTubers – Οι VTubers μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε τυχαίες στιγμές κατά τη διάρκεια της μάχης για να σας βοηθήσουν! Με την υποστήριξη τους, μπορούν να σας επευφημήσουν στο παιχνίδι και να σας προσφέρουν ειδικά βραβεία αν κάνετε τα όνειρα τους πραγματικότητα!

Η Day One Edition περιλαμβάνει:

• Το παιχνίδι Neptunia Virtual Stars για το PS4

• 8 Κάρτες

• Σελίδα με αυτοκόλλητα

• A2 αφίσα

• Εξώφυλλο διπλής όψης

• Συλλεκτική συσκευασία

 

Turbo-X

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection