ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

Pro Evolution Soccer 2013 (Ελληνικό) PS3 USED_product

Pro Evolution Soccer 2013 (Ελληνικό) PS3 USED

Το PES 2013 είναι ένα game με απίστευτο βάθος και πολλά από τα στοιχεία του έχουν ενισχυθεί για να προσφέρουν περισσότερες επιλογές.
4,90€
Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα:
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".

Pro Evolution Soccer 2013

Το PES 2013 είναι ένα game με απίστευτο βάθος και πολλά από τα στοιχεία του έχουν ενισχυθεί για να προσφέρουν περισσότερες επιλογές. Ο Cristiano Ronaldo της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι το πρόσωπο που θα φιγουράρει στο νέο Pro Evolution Soccer. Η Ιαπωνική εταιρεία υποσχέθηκε ότι πραγματοποιεί αλλαγές σε βάθος, με βάση το feedback σας, το οποίο παραδέχθηκε ότι είχε να κάνει κυρίως με τον έλεγχο και τα animations των τερματοφυλάκων. Από τα υπόλοιπα παράπονα ξεχώρισαν η ηχητική των γηπέδων και γενικά η ισορροπία στο gameplay. Τα νέα χαρακτηριστικά είναι δεκάδες αναφέρουμε τα σημαντικότερα. Αυτή είναι μια μοναδική εποχή για όλους τους φαν του Pro Evolution Soccer.

Χαρακτηριστικά:

Προπόνηση Δεξιοτήτων: Οι προπονήσεις είναι ένα δημοφιλές μέρος της σειράς PES και είναι απαραίτητες για να φτάσει κανείς στον απόλυτο έλεγχο. Μία σειρά από οδηγούς θα βοηθήσουν τον παίκτη να κατακτήσει και τα πιο περίπλοκα σημεία του PES όπως οι γρήγορες πάσες και το manual σουτ. Επίσης θα βοηθήσουν τον παίκτη να μάθει να χειρίζεται καλύτερα τους συμπαίκτες του που δεν έχουν τη μπάλα καθώς και τις δύσκολες κινήσεις που απαιτούνται για να αποφύγεις τους νέους τερματοφύλακες.

Football Life: Το Football Life είναι ένας όρος που καλύπτει όλα τα δημοφιλή modes όπως το Master League, το Become a Legend και το Master League Online. Το καθένα από αυτά τα Modes έχει υποστεί σοβαρές αλλαγές και προσθήκες, με τρόπους ενδυνάμωσης της ομάδας όπως π.χ. η πρόσληψη ειδικών προπονητών που δουλεύουν πάνω στις αδυναμίες των ομάδων, ενώ οι μεταγραφές είναι πιο καθαρές και οι λόγοι που μπορεί μία μεταγραφή να καθυστερεί κοινοποιούνται πλέον αμέσως στον παίκτη. Οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται και αυτοί εγγυήσεις σε κάποια βασικά σημεία και φέρουν αντιρρήσεις όταν π.χ. τους προτείνεται θέση σε ομάδα στην οποία η θέση που παίζουν είναι υπερκαλυμμένη. Αντίστοιχα στο Become a Legend ο παίκτης λαμβάνει άμεσες πληροφορίες και συμβουλές για το τι πρέπει να βελτιώσει για να γίνει βασικός, κλπ.

Online: Το Master League Online θα φέρει και αυτό πολλές βελτιώσεις, ανάμεσά τους και το νέο σύστημα «Κατάταξη Ανταγωνιστών» που φέρνει παίκτες παρόμοιου επιπέδου αντιμέτωπους. Παράλληλα οι online κοινότητες είναι πλέον οργανωμένες και ο πλανήτης έχει χωριστεί σε 240 πόλεις η κάθε μία εκ των οποίων δείχνει ποιοι παίκτες είναι online. Μέσα από αυτές μπορούν να οργανωθούν πρωταθλήματα και προκλήσεις και να αναρτηθούν μηνύματα. Ο συγχρονισμός με το myPES του Facebook θα είναι πιο λεπτομερής. Οι αναφορές των αγόνων θα περιέχουν ποσοστά επιτυχίας στις πάσες, κατοχή κλπ. και κάθε παίκτης θα βλέπει τους top scorers του και τους τρόπους που σκοράρουν. Αυτά όλα θα μπορούν να αναρτηθούν στο Wall του καθενός.

 

Trailer:

 

Preview Photos:
Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία