ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

Over G Fighters X360 USED

Over G Fighters X360 USED

Στο Over G Fighters, μια τρομοκρατική ομάδα απειλεί την παγκόσμια ειρήνη.
12,00€
Μη Διαθέσιμο
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".
  Ύστερα από πληροφόρηση από τις μεταφορικές εταιρίες που συνεργαζόμαστε οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι αν και οι παραγγελίες σας, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων αποστέλλονται από εμάς αυθημερόν, οι μεταφορικές εταιρίες παραδίδουν με μικρές ΠΛΕΟΝ καθυστερήσεις ανάλογα και τη περιοχή.

Over G Fighters

Στο Over G Fighters, μια τρομοκρατική ομάδα απειλεί την παγκόσμια ειρήνη. Οι παίκτες χειρίζονται πάνω από τριάντα υπερσύγχρονα μαχητικά αεροσκάφη, και έρχονται αντιμέτωποι με αδίστακτους τρομοκράτες σε θεαματικές αερομαχίες στους εναέριους χώρους της Ευρώπης της Ασιατικής Ηπείρου, της Β. Αμερικής και της Αφρικής. Οι εχθροί που θα αντιμετωπίσετε είναι τόσο στον αέρα όσο και στον έδαφος ανεβάζοντας το επίπεδο δυσκολίας για την επίτευξη της αποστολής σας. Πιλοτάρετε τα πιο σύγχρονα αεροσκάφη της αεροπορίας, μεταξύ των οποίων και τα F-22A Raptor, F-15E Strike Eagle, F-16C Fighting Falcon, F/A-18C Hornet, Su-27 Flanker, MiG-29A Fulcrum, και F-117A Nighthawk. Αναλάβετε πάνω από 80 συναρπαστικές αποστολές με αναρίθμητες υπο-αποστολές που μπορείτε να ολοκληρώσετε προαιρετικά. Αντιμετωπίστε τον εχθρό με προσοχή, ζυγίζοντας κάθε σας κίνηση προσεκτικά. Κανένας εχθρός δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια ενώ επιτίθεστε στην βάση του!

 

Trailer:

 

Preview Photos:


Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία