ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

mongano_edition_ps4_new.png
mongano_edition_ps4_new.png mongano_edition_ps4_1.jpg

Nightmare Boy Mongano's Edition PS4 NEW

Κωδικός: 9781582408266

Εκτύπωση
36,90€
Προπαραγγελία
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: TBC Apr 2021

Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα
Ποσότητα:
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".

Καλώς ήρθατε στο σύμπαν του Nightmare Boy, ενός action / adventure παιχνιδιού σε στυλ Metroid όπου θα εξερευνήσετε αλληλένδετους κόστους που συγχωνεύουν ονειρικά σενάρια με εχθρούς από τους χειρότερους εφιάλτες σας. Αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Billy (Nightmare Boy) θα αλληλοεπιδράσετε με κάθε είδος παράξενου πλάσματος καθώς θα μαθαίνετε καινούρια ξόρκια και δεξιότητες που θα σας επιτρέψουν να φτάσετε σε ανεξερεύνητες περιοχές.

Το Nightmare Boy είναι μια συναρπαστική πανδαισία χαρακτήρων, ζωγραφισμένων στο χέρι. Ο πρωταγωνιστής έχει μια κίνηση που δημιουργήθηκε από 500 διαφορετικά καρέ. Η The Vanir Project δημιούργησε εντυπωσιακά σχέδια που δεν μοιάζουν με τίποτα από τα παιχνίδια που έχετε δοκιμάσει στο PlayStation 4. Μαζέψτε συλλεκτικά αντικείμενα που θα επηρεάσουν τα διαφορετικά τέλη του παιχνιδιού και πολύτιμα πετράδια που θα σας επιτρέψουν να σώσετε την πρόοδο σας στο παιχνίδι και να αγοράσετε αντικείμενα στα καταστήματα του. Αντιμετωπίστε bosses που είναι εξίσου εντυπωσιακά και δύσκολα να εξοντωθούν.

Ξεχάστε ότι έχετε δει ως τώρα, καθώς το Nightmare Boy είναι μοναδικό στο είδος του. Μια 100% ανεξάρτητη Ισπανική παραγωγή που χρειάστηκε 4 χρόνια για να ολοκληρωθεί, από μια ομάδα τριών ατόμων που αφοσίωσαν ψυχή και σώμα για να δημιουργήσουν το παιχνίδι που ονειρεύονταν και το οποίο, τώρα, αποκτά μορφή στο PlayStation 4, σε εμπορική συσκευασία, από τη Badland Publishing.

Βασικά Χαρακτηριστικά

• Action και platform στοιχεία σε μια 2D περιπέτεια – Εξερευνήστε τον κόσμο του Nightmare Boy, αντιμετωπίστε bosses βγαλμένους από τους εφιάλτες σας και μάθετε νέες δεξιότητες για να βρεθείτε σε καινούριες περιοχές.

• Απίστευτα γραφικά – Σχέδια βγαλμένα από τους χειρότερους εφιάλτες σας και animations φτιαγμένα στο χέρι. Ο Billy, ο βασικός πρωταγωνιστής, αποκτά ζωή μπροστά στα μάτια σας μέσα από 500 διαφορετικά καρέ κίνησης.

• Μια ειδική έκδοση – Η Special Edition περιλαμβάνει το παιχνίδι σε εμπορική συσκευασία, ένα αποκλειστικό steelcase, ένα art book, μια κονκάρδα και ένα γοητευτικό κουκλάκι του Mongano, του συμμάχου του Billy.


Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection