ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

NHL24ps43DPFTmulti_pan_eu_CMYK.jpg
NHL24ps43DPFTmulti_pan_eu_CMYK.jpg EA_NHL24_BEAUTYSHOT_GR_16x9.jpg
NHL 24 PS4 NEW + Preorder B.

NHL 24 PS4 NEW + Preorder B.

Κωδικός: 9781975371630

Εκτύπωση
64,90€
Προπαραγγελία
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 13/10/2023

Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα
Ποσότητα:
  Οι αποστολές προπαραγγελιών εκτελούνται τουλάχιστον μια ημέρα νωρίτερα ώστε ο πελάτης να έχει ήδη παραλάβει το προϊόν την ημέρα του επίσημου release. Το κατάστημά μας δεν φέρνει ουδεμία ευθύνη για καθυστερήσεις που προκύπτουν από τις μεταφορικές.
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".
Pre Order Bonus 

Κάντε προπαραγγελία* της Βασικής Έκδοσης (Standard Edition) του EA SPORTS™ NHL 24 και λάβετε: 

 • HUT Power Up Icon Choice Pack
 • WOC Battle Pass XP Modifier (x2)

 

Οι νέες δυνατότητες παιχνιδιού στο EA SPORTS™ NHL 24 ζωντανεύουν την αυθεντική δράση στον πάγο. Βιώστε την έξαψη και την κόπωση των παιχνιδιών υψηλής πίεσης χάρη στο Exhaust Engine, όπου η συνεχής πίεση στη ζώνη επίθεσης οδηγεί σε νέα εφέ που αλλάζουν το παιχνίδι, όπως κόπωση τερματοφύλακα που επιβραδύνει τον χρόνο αντίδρασής του όσο περισσότερο καταπονείται από τις επιθέσεις του αντιπάλου, αλλάξτε τη ροή του παιχνιδιού με το σύστημα επαφών βάσει φυσικής, καθώς σπάτε το τζάμι και στέλνετε παίκτες στον πάγκο με έντονα μπλοκαρίσματα, και αποκτήστε απαράμιλλο έλεγχο των παικτών με τα νέα συστήματα Vision Passing και Total Control Skill Moves. Το Chel είναι πιο συνδεδεμένο από ποτέ με το cross-play σε όλους τους τρόπους παιχνιδιού online team play, μαζί με το HUT Moments, που σας επιτρέπει να αναδημιουργήσετε κλασικές στιγμές από την ιστορία του χόκεϊ, αλλά και από τους μεγαλύτερους αγώνες της εποχής μας. Το Flex Moments προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο αυθεντικότητας με 75+ νέους πανηγυρισμούς και μια πλήρως ανανεωμένη παρουσίαση που συμπληρώνει μια εμπλουτισμένη ατμόσφαιρα πλήθους, κάνοντας το παιχνίδι τόσο ρεαλιστικό, σαν να βρισκόσασταν πραγματικά σε αγώνα.

Νιώστε την ένταση του χόκεϊ με όλες τις νέες δυνατότητες παιχνιδιού που ενισχύουν την πίεση, τη φυσική κατάσταση και τον έλεγχο της αυθεντικής δράσης στον πάγο, στο NHL 24.

ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ «EXHAUST ENGINE»

Μια πλήρης ανανέωση της εμπειρίας παιχνιδιού στο Chel που ανταμείβει εκτεταμένες επιθέσεις και ζώνες επίθεσης, προσθέτει ένα δυναμικό νέο επίπεδο αυθεντικότητας και ενθουσιασμού στο παιχνίδι. 

Σύστημα συνεχούς πίεσης

Η ομάδα που βρίσκεται στην επίθεση μπορεί πλέον να κερδίσει ένα σοβαρό νέο πλεονέκτημα χάρη στο σύστημα συνεχούς πίεσης (Sustained Pressure System). Εάν οι παίκτες μπορούν να συνεχίσουν να ασκούν πίεση στη ζώνη επίθεσης, θα ενεργοποιήσουν το perk «Sustained Pressure», το οποίο αποδυναμώνει τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου τους για περιορισμένο χρονικό διάστημα και τους ανοίγει περισσότερο χώρο για να κινηθούν και να στήσουν το παιχνίδι που θέλουν.

Turbo-X

 

  • Γενικά Χαρακτηριστικά
  • Κατασκευαστής:Electronic Arts Inc.
  • ΤύποςSports
  • Multiplayer:Αριθμός Παικτών Online: 1-12 Αριθμός Παικτών Εκτός Σύνδεσης: 1-4
  • Καταλληλότητα (PEGI):12+

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία