ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

monps4.png

Monster Hunter World Iceborn PS4 NEW

Εκτύπωση
45,90€
Μη Διαθέσιμο
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 06/09/2019

Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".
 
Μετά το τέλος του Monster Hunter World

Το Monster Hunter World Iceborne είναι το πολυαναμενόμενο expansion του Monster Hunter World. Αυτή η τεράστια συνέχεια έχει περιεχόμενο που ανταγωνίζεται το αρχικό παιχνίδι και έχει νέες παγωμένες περιοχές, ιστορία, τέρατα, επιλογές παιχνιδιού και πολλά άλλα.Η ιστορία συνεχίζεται μετά το τέλος του Monster Hunter World και σε μεταφέρει στην νέα παγωμένη τοποθεσία που ανακαλύφθηκε η οποία, μόλις εξερευνηθεί, θα είναι η μεγαλύτερη περιοχή του World μέχρι στιγμής.

 
Velkhana

Είναι κατοικία αρκετών νέων αλλά και γνωστών τεράτων που θα προκαλέσουν τις ικανότητες σου στις αποστολές και ανεβάζουν τη δυσκολία με το νέο επίπεδο Master Rank. Το Iceborne συνεχίζει την πρόοδο παιχνιδιού που βασίζεται στις ικανότητες και το πλούσιο σύστημα crafting από το World, ενώ επεκτείνεται με διάφορα νέα χαρακτηριστικά παιχνιδιού που μεγαλώνουν το ρεπερτόριο στη μάχη. Όλα αυτά θα σου χρειαστούν στο απόλυτο τεστ των ικανοτήτων σου ενάντια στο μυστηριώδες νέο τέρας, Velkhana.

 
Νέα ιστορία στη Hoarfrost Reach.

Ανακάλυψε ένα μυστηριώδες και ποικίλο αρχιπέλαγος. Εξερεύνησε το Auroa, έδρα του Silicon Valley γίγαντα Skell Technology, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου, μέσω αέρα, ξηράς και θάλασσας.Συνεχίζοντας την ιστορία από το World, οι κυνηγοί θα ταξιδέψουν σε ένα χιονισμένο τοπίο που θα ανοίγει σύμφωνα με την ιστορία, για να γίνει στο τέλος η μεγαλύτερη περιοχή του World μέχρι στιγμής.

 
Επιλογή δυσκολίας Master Rank

Η νέα τοποθεσία είναι το σπίτι νέων παγωμένων τεράτων αλλά και ήδη γνωστών από το Monster Hunter: World. Ο βασιλιάς της αγέλης είναι το νέο τέρας Velkhana, ένας δράκος με καταστρεπτικές επιθέσεις πάγου, που είναι συνεχόμενη απειλή στην ιστορία.Μια νέα βαθμίδα δυσκολίας (πάνω από το High Rank) που κάνει τα τέρατα πιο αιμοβόρα από ποτέ.

 
Πρόσθετες επιλογές όπλων

Έχουν προστεθεί επιλογές για το Slinger tool, όπως η κίνηση Clutch Claw και το Flinch Shot που αποπροσανατολίζει τα τέρατα. Πλέον μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Slinger παράλληλα με το βασικό σας όπλο, οπότε έχετε περισσότερες δυνατότητες στρατηγικής κατά τη διάρκεια της μάχης. Καθένα από τα 14 είδη όπλων έχει νέες συνδυαστικές κινήσεις (combos) και νέα στοιχεία που θα χρειαστεί να μάθετε να χρησιμοποιείς προς όφελος σου.


Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection