ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

medal_of_honor___50abab1c05efd8.jpg

Medal of Honor: Warfighter PS3 USED

9,90€
Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα:
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".
  Ύστερα από πληροφόρηση από τις μεταφορικές εταιρίες που συνεργαζόμαστε οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι αν και οι παραγγελίες σας, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων αποστέλλονται από εμάς αυθημερόν, οι μεταφορικές εταιρίες παραδίδουν με μικρές ΠΛΕΟΝ καθυστερήσεις ανάλογα και τη περιοχή.

Medal of Honor: Warfighter

Το Medal of Honor Warfighter ξεφεύγει από το Αφγανιστάν και μεταφέρει τη μάχη σε αποστολές που έχουν βασιστεί σε πραγματικά γεγονότα. Από τη διάσωση ομήρων στις Φιλιππίνες έως την εξάλειψη της απειλής των πειρατών στις ακτές της Σομαλίας, το παιχνίδι αποτελεί μια εξομείωση του αγώνα «για την καταπολέμηση της παγκόσμιας τρομοκρατίας που απειλεί την εποχή μας».

Χαρακτηριστικά:

• Εμπνευσμένο από τις επιχειρήσεις της ελίτ των Ειδικών Δυνάμεων των Η.Π.Α., το Medal of Honor Warfighter προσφέρει μια επιθετική και αυθεντική εμπειρία που βάζει τους παίκτες στη θέση της πιο άξιας και πειθαρχημένης ομάδας πολεμιστών του κόσμου.

• Το Medal of Honor Warfighter αφηγείται την προσωπική ιστορία ενός μαχητή των Ειδικών Δυνάμεων της Αμερικής με το όνομα Preacher, καθώς επιστρέφει στο σπίτι του για να βρει την οικογένειά του διαλυμμένη έπειτα από όλα αυτά τα χρόνια όπου βρισκόταν στα πεδία των μαχών. Προσπαθώντας να μαζέψει τα κομμάτια του και να περισώσει ό, τι έχει απομείνει από το γάμο του, ο Preacher υπενθυμίζει στον ευατό του αυτό για το οποίο μάχεται – την οικογένεια. Όταν όμως μια θανάσιμη εκρηκτική ύλη γνωστή ως PETN διαπερνά τα σύνορα και οι δύο κόσμοι του έρχονται σε αντιπαράθεση, ο Preacher και οι συμμαχητές του καλούνται να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα - να λύσουν το πρόβλημα.

• Στο multiplayer, οι παίκτες από όλο τον κόσμο μπορούν να εκπροσωπήσουν τις Ειδικές Δυνάμεις του έθνους τους στο παγκόσμιο πεδίο μάχης. Το παιχνίδι διαθέτει 12 διαφορετικές Tier 1 Ομάδες από διάφορα κράτη, μεταξύ των οποίων οι SASR της Αυστραλίας, οι British SAS της Βρετανίας, οι KSK της Γερμανίας και οι GROM της Πολωνίας. Για πρώτη φορά στη σειρά, το Medal of Honor Warfighter εισάγει πολυ-εθνικά Tier 1 " blue-vs-blue" ομαδικά παιχνίδια όπου οι καλύτεροι πολεμιστές του κόσμου αναμετρόνται σε head-to-head online μάχες.

• Η βασική ομάδα ενισχύεται από βετεράνους της βιομηχανίας οι οποίοι κατάγονται από την DICE, την Treyarch και άλλα βραβευμένα στούντιο παιχνίδιων. Σύμφωνα με την ΕΑ, μαζί, αυτή η ομάδα είναι ενωμένη πίσω από μια ενιαία πλατφόρμα και ένα ενιαίο όραμα για το παιχνίδι – την αυθεντικότητα, το σεβασμό και την τιμή στους πολεμιστές του σήμερα, με πραγματικά αισθήματα, πραγματικές απειλές και ένα παιχνίδι με σκοπό να τονίσει την εξαιρετική φύση του υλικού.

 

Trailer:

 

Preview Photos:
Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία