ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

- 6%
ARTEMISps53DPFTmulti_eu_CMYK.jpg
Immortals of Aveum PS5 NEW

Immortals of Aveum PS5 NEW

Κωδικός: 9781582419673

Εκτύπωση
49,90€
46,90€
Μη Διαθέσιμο
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 22/08/2023

Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".
 Επικαλεστείτε όλη σας τη δύναμη, σταματήστε το Everwar, σώστε τα βασίλεια. Το IMMORTALS OF AVEUMTM είναι ένα παιχνίδι βολών πρώτου προσώπου, για έναν παίκτη, που διηγείται την ιστορία του Jak καθώς γίνεται μέλος μιας επίλεκτης τάξης πολεμιστών-μάγων («Battlemages») για να σώσει έναν κόσμο που βρίσκεται στο χείλος της αβύσσου. Γίνετε εξπέρ σε τρεις μαγικές δυνάμεις, εξαπολύστε με θανάσιμη δεξιότητα ξόρκια και αποδεκατίστε λεγεώνες εχθρών σε ένα παιχνίδι που αψηφά τις συμβάσεις των παιχνιδιών βολών πρώτου προσώπου. Έχοντας μεγαλώσει ανίσχυρος και άπορος στους δρόμους της Seren, ο Jak είναι ένας από τους λεγόμενους Απρόβλεπτους («Unforeseen»), δηλαδή κάποιος που εκδηλώνει μαγικές ικανότητες απροσδόκητα κάποια στιγμή στη ζωή του. Με τις νέες του δυνατότητες, ο Jak εμπλέκεται απρόθυμα στον ατέλειωτο πόλεμο της ανθρωπότητας για τον έλεγχο της μαγείας. Τώρα, μετά από αιώνες αδιέξοδης πάλης μεταξύ των δύο ισχυρότερων βασιλείων του Aveum, ο Rasharn έχει ωθήσει τον Lucium και τους συμμάχους του στο χείλος του γκρεμού. Με ισχυρούς μάγους και λεγεώνες στρατιωτών και στις δύο πλευρές του Everwar, ο Jak και η επίλεκτη τάξη των Αθανάτων («Immortals») πρέπει να αποκαλύψουν τα μυστήρια του ταραχώδους παρελθόντος του Aveum, αν πρόκειται να έχουν την παραμικρή ελπίδα να διαφυλάξουν το μέλλον του.

Το IMMORTALS OF AVEUMTM αναπτύχθηκε από την Ascendant Studios, μια ανεξάρτητη ομάδα ΑΑΑ με επικεφαλής τον Bret Robbins, δημιουργικό διευθυντή των Dead Space και Call of Duty, ενώ την έκδοση έχει αναλάβει η EA Originals. Επικαλεστείτε όλη τη δύναμή σας στις 20 Ιουλίου 2023.

 

    • Γενικά Χαρακτηριστικά
    • Κατασκευαστής:EA
    • ΤύποςShooter FPS
    • Multiplayer:NAI(Online)
    • Καταλληλότητα (PEGI):16+
 
ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ-ΜΑΓΟΣ (BATTLEMAGE)

Γίνετε μέλος της τάξης των Αθανάτων, των προμάχων του Lucium, και αναλάβετε τον ρόλο του Jak, ενός επίλεκτου «Triarch Magnus». Εξαπολύστε με θανάσιμη δεξιότητα μαγικά ξόρκια και αποδεκατίστε λεγεώνες εχθρών σε ένα παιχνίδι που αψηφά τις συμβάσεις των παιχνιδιών βολών πρώτου προσώπου (FPS).

 
ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΣΑΣ

Γρήγορη, ομαλή μάχη πρώτου προσώπου, με τη μαγεία με ξόρκια να βρίσκεται στον πυρήνα τόσο της επίθεσης όσο και της άμυνας, να είναι εύκολη στην εκμάθηση, ενώ αφήνει μια αίσθηση ικανοποίησης όσο κατακτάτε περισσότερη γνώση σε ξόρκια. Οι παίκτες μπορούν να αξιοποιήσουν δημιουργικά και τις τρεις μαγικές δυνάμεις και ανταμείβονται για έξυπνες αλυσιδωτές επιθέσεις και καλά συγχρονισμένες αντεπιθέσεις.

 
ΕΞΑΠΟΛΥΣΤΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΑΠΟ ΞΟΡΚΙΑ

Ξεκλειδώστε και αναβαθμίστε περισσότερα από 25 ξόρκια («Spells») και 80 ταλέντα («Talents»). Ανακαλύψτε, αναβαθμίστε και κατασκευάστε εκατοντάδες κομμάτια μαγικού εξοπλισμού. Στη συνέχεια, συνδυάστε το στυλ παιχνιδιού σας και στις τρεις μαγικές δυνάμεις και γίνετε ο ισχυρότερος «Triarch Magnus» του Aveum.

 
ΣΩΣΤΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ

Ένας από τους «Απρόβλεπτους», ο Jak, αναγκάζεται να εμπλακεί στο Everwar, μια ατελείωτη πάλη μεταξύ του Lucium και του Rasharn για τον έλεγχο της μαγείας. Οι επίλεκτοι Αθάνατοι του Jak και του Lucium πρέπει να προλάβουν να ανακαλύψουν τα μυστήρια του παρελθόντος τού Aveum, αν πρόκειται να έχουν την παραμικρή ελπίδα να διαφυλάξουν το μέλλον του.


Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία