ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

Harry Potter and the Deathly Hallows P1 X360 USED_product

Harry Potter and the Deathly Hallows P1 X360 USED (No Manual)

Η συνέχεια των παιχνιδιών του διάσημου μάγου είναι πιο συναρπαστική από ποτέ, γεμάτη δράση απο την αρχή ως το τέλος με απίστευτες προκλήσεις κι επικές μάχες.
19,00€
Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα:
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".
  Ύστερα από πληροφόρηση από τις μεταφορικές εταιρίες που συνεργαζόμαστε οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι αν και οι παραγγελίες σας, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων αποστέλλονται από εμάς αυθημερόν, οι μεταφορικές εταιρίες παραδίδουν με μικρές ΠΛΕΟΝ καθυστερήσεις ανάλογα και τη περιοχή.

Harry Potter and the Deathly Hallows P. 1

Ήρθε η ώρα για να παλέψεις για την ζωή σου….με το ολοκαίνουργιο HΑRRY POTTER & ΤΗΕ DEATHLY HALLOWS - part 1 videogame Η συνέχεια των παιχνιδιών του διάσημου μάγου είναι πιο συναρπαστική από ποτέ, γεμάτη δράση απο την αρχή ως το τέλος με απίστευτες προκλήσεις κι επικές μάχες με τις δυνάμεις του Bόλντεμορτ ! Οδηγήστε τον ΗΑRRY POTTER σε επικίνδυνα μονοπάτια και κατατροπώστε τους εχθρούς σας που δεν είναι άλλοι από τους «θανατοφάγους» (Death Eaters) και τους Snatchers Νικήστε τα ανθρωπόμορφα τέρατα έχοντας ως μόνα όπλα το μαγικό ραβδί σας και τα πανίσχυρα μαγικά ξόρκια… Αυτή τη φορά ο κίνδυνος είναι πραγματικός, πρέπει να παλέψετε για να μείνετε ζωντανός !

 

Trailer:

 

Preview Photos:


Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία