ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

ForeclosedGame_ps4.png

Foreclosed PS4 NEW

Κωδικός: 9781582408664

Εκτύπωση
22,90€
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 04/06/2021

Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

  Εκδήλωση ενδιαφέροντος με τηλεφωνική κράτηση / Διάθεση αποκλειστικά με σειρά προτεραιότητας
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".

Το FORECLOSED είναι ένα action-adventure game που εστιάζει στην αφήγηση και διαδραματίζεται σε ένα Cyberpunk κόσμο γεμάτο δράση, αγωνία και πειραματικά εμφυτεύματα. Ακολουθήστε την ιστορία του Evan Kapnos, η ταυτότητα του οποίου κατασχέθηκε πρόσφατα, με αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά του, τα εγκεφαλικά εμφυτεύματα του και την πρόσβαση στην πόλη Block-chain. Τώρα θα πρέπει να αποδράσει πριν η ταυτότητα και τα εμφυτεύματα του βγουν σε πλειστηριασμό.

Το Foreclosed συνδυάζει το gameplay με τη σύγχρονη οπτική αισθητική των comics. Όλα του τα στοιχεία, από το gameplay ως τα cinematics απεικονίζονται με ένα στυλιζαρισμένο οπτικό πλαίσιο που θυμίζει graphic novel. Η απεικόνιση σε όλη την οθόνη και η οπτική γωνία των comic panels δένουν αρμονικά μεταξύ τους καθώς κινείστε στην Cyberpunk πολιτεία του Foreclosed, αποκαλύπτοντας μια ανατριχιαστική ιστορία συνωμοσίας. Τα cutscenes είναι αλληλεπιδραστικά και προβάλλονται αρμονικά ανάμεσα στα εναλλακτικά στυλ του gameplay. Ανακαλύψτε και ξεκλειδώστε νέες ικανότητες μέσω ενός συστήματος δεξιοτήτων που θυμίζει RPG. Αναβαθμίστε τις δυνατότητες των όπλων σας με φουτουριστικά ανταλλακτικά και ενισχύστε τον εγκέφαλο σας με εμφυτεύματα που προσφέρουν υπεράνθρωπες ικανότητες!

Εκμεταλλευτείτε πειραματικές ενισχύσεις, όπλα καιτεχνολογία για να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς σας. Προσαρμόστε κατάλληλα το Symbiotic Pistol με εκρηκτικές σφαίρες για τη μέγιστη δυνατή ζημιά ή επιλέξτε κάτι αθόρυβο χρησιμοποιώντας το Stealth Bullets mod. Μάθετε να ελέγχετε τα εμφυτεύματα σας για να μάχεστε αντιπάλους και να εκμεταλλεύεστε το περιβάλλον. Αποκτήστε ικανότητες υπερήρωα όπως η τηλεκίνηση για να εκτοξεύετε τους εχθρούς σας στον αέρα ή να πετάτε μεγάλα αντικείμενα σε ομάδες αντιπάλων. Εισχωρήστε σε ηλεκτρονικά συστήματα για να δημιουργήσετε παγίδες ή να υπερφορτώσετε τα εμφυτεύματα στο κεφάλι των εχθρών σας.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Μοντέρνα Cyberpunk δράση – Το Foreclosed είναι ένα action-adventure παιχνίδι με έμφαση στην αφήγηση, το οποίο διαδραματίζεται σε ένα Cyberpunk κόσμο γεμάτο δράση, αγωνία και πειραματικά εμφυτεύματα.
 • Αλληλεπιδραστικό comic book – Όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού, από το gameplay ως τα cinematics, απεικονίζονται με ένα στυλιζαρισμένο οπτικό πλαίσιο που θυμίζει graphic novel για να σας κάνει να νιώσετε σαν ένας ήρωας των comics.
 • Εντυπωσιακή αφήγηση – Ακολουθήστε την ιστορία του Evan Kapnos, η ταυτότητα του οποίου κατασχέθηκε πρόσφατα, με αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά του, τα εγκεφαλικά εμφυτεύματα του και την πρόσβαση στην πόλη Block-chain. Τώρα θα πρέπει να αποδράσει πριν η ταυτότητα και τα εμφυτεύματα του βγουν σε πλειστηριασμό.
 • Μάχες υψηλής τεχνολογίας – Προσαρμόστε το Symbiotic Pistol με μια ποικιλία ανταλλακτικών που εναλλάσσονται μεταξύ τους ή συνδυάζονται.
 • Αναβαθμίσεις εμφυτευμάτων – Ανακαλύψτε και ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των εγκεφαλικών εμφυτευμάτων μέσω ενός συστήματος που θυμίζει RPG.
  • Γενικά Χαρακτηριστικά
  • Κατασκευαστής:Merge Games
  • ΤύποςAction
  • Multiplayer:Όχι (singleplayer)
  • Καταλληλότητα (PEGI):16+

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection