ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

Final Fantasy XIII PS3 USED

Final Fantasy XIII PS3 USED

Στο Final Fantasy XIII μία πόλη αιωρείται πάνω από έναν κόσμο του κινδύνου και τουμυστηρίου.
9,90€
Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα:
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".
  Ύστερα από πληροφόρηση από τις μεταφορικές εταιρίες που συνεργαζόμαστε οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι αν και οι παραγγελίες σας, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων αποστέλλονται από εμάς αυθημερόν, οι μεταφορικές εταιρίες παραδίδουν με μικρές ΠΛΕΟΝ καθυστερήσεις ανάλογα και τη περιοχή.

Final Fantasy XIII

Το Final Fantasy XIII, Square Enix έχει δημιουργήσει ένα φανταστικό κόσμο Final Fantasy με εκπληκτική λεπτομέρεια, γεμάτη με τις πιο εκπληκτικούςς χαρακτήρες και πλάσματα και σας επιτρέπει να ξετυλίξετε τις πιο επικές και όμορφες ιστορίες αγάπης, της απώλειας και της δράσης όπως θα διερευνήσετε σ'αυτό το παράξενο νέο κόσμο . Στο Final Fantasy XIII μία πόλη αιωρείται πάνω από έναν κόσμο του κινδύνου και τουμυστηρίου. Μία εσωτερική κλήση ένα κρύσταλλο με μεγάλη δύναμη, που αντιμετωπίζεται ως κατάρα. Υπάρχει κυβέρνηση με πυγμή, αλλά αντιμετωπίζει μια εξέγερση. Final Fantasy XIII συγκεντρώνει θεαματικά επόμενης γενιάς γραφικά με λεπτομέρεια και με τις μεγαλύτερες, πιο στρατηγικές μάχες της σειράς Final Fantasy ακόμα και τα συναρπαστικότερα επικά-playing αφήγησης του Square Enix που στην τελική σειρά Fantasy είναι παγκοσμίως γνωστή Χαθείτε σε έναν κόσμο της τεχνολογίας με, φανταστική μαγεία και όμορφες μάχες. Βρείτε το μυστικό κρύσταλλο στο Final Fantasy XIII.

 

Trailer:

 

Preview Photos:


Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία