ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

eaP4n9qw.png

F1 Manager 2022 PS4 NEW

Κωδικός: 9781582415142

Εκτύπωση
45,90€
Προπαραγγελία
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 30/08/2022

Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα
Ποσότητα:
  Οι αποστολές προπαραγγελιών εκτελούνται τουλάχιστον μια ημέρα νωρίτερα ώστε ο πελάτης να έχει ήδη παραλάβει το προϊόν την ημέρα του επίσημου release. Το κατάστημά μας δεν φέρνει ουδεμία ευθύνη για καθυστερήσεις που προκύπτουν από τις μεταφορικές.
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".
F1® Manager 2022  

Αφήστε το σημάδι σας στη Formula 1 στο επίσημα αδειοδοτημένο F1 Manager 2022. Γίνετε το αφεντικό του κατασκευαστή που έχετε επιλέξει και επιλέξτε από έναν κατάλογο οδηγών και προσωπικού του 2022. Με πλήρη αδειοδότηση F1 και αληθινή παρουσίαση, δεν θα παίξετε απλώς το F1 Manager 2022 - θα το ζήσετε.

 

Turbo-X

 

    • Γενικά Χαρακτηριστικά
    • Κατασκευαστής:SOLD OUT
    • ΤύποςRACING SIMULATOR
    • Multiplayer:Όχι (singleplayer)
    • Καταλληλότητα (PEGI):3+
 
Καριέρα - Γίνετε ο καλύτερος

Γράψτε ένα νέο κεφάλαιο σε μια τολμηρή νέα εποχή για τη Formula 1. Επιλέξτε την ομάδα σας F1 και οδηγήστε την στη δόξα σε όλους τους επίσημους αγώνες του 2022 ξεκινώντας το ταξίδι σας στο πίσω μέρος του grid ή παίρνοντας τη θέση σας στην pole position – στο F1 Manager, η επιλογή είναι δική σας. Ο στόχος σας είναι να εντυπωσιάσετε το ταμπλό πετυχαίνοντας τους στόχους της σεζόν και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, διασφαλίζοντας την επιτυχία της ομάδας σας για τα επόμενα χρόνια

 
Το HQ – Φτιάξτε την ομάδα σας

Η ομάδα κατασκευαστών σας είναι η καρδιά των αγωνιστικών δραστηριοτήτων. Ανάμεσα στους αγώνες, ελέγξτε κάθε λεπτομέρεια της ομάδας σας από το HQ. Παρακολουθήστε την απόδοση των αστεριών οδηγών και του προσωπικού σας, κρατήστε τα οικονομικά σας χαμηλά και αναζητήστε το καλύτερο στην κατηγορία προσωπικό από αντίπαλες ομάδες για να δώσετε στον εαυτό σας ένα επιπλέον πλεονέκτημα για τους επόμενους αγώνες.

 
To εργοστάσιο – Τελειοποιήστε το αυτοκίνητό σας

Πάρτε τα χέρια σας στην εντυπωσιακή νέα σχεδίαση αυτοκινήτου του 2022 και αγωνιστείτε πιο κοντά στους αντιπάλους σας από ποτέ. Εκχωρήστε νέα ανταλλακτικά για τα αυτοκίνητά σας για να προετοιμαστείτε για τον αγώνα που ακολουθεί. Επιλέξτε τη μηχανική σας προσέγγιση για να αποκτήσετε πλεονεκτήματα στα επερχόμενα κυκλώματα – θα αναπτύξετε ένα καλά ισορροπημένο σύστημα, θα εστιάσετε σε τομείς που χρειάζονται βελτίωση ή θα διαπρέψετε σε συγκεκριμένες πτυχές της απόδοσης


Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection