ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

sHjrtcyQ.png

Evil Genius 2 World Domination PS4 NEW

Κωδικός: 9781582411493

Εκτύπωση
36,90€
Προπαραγγελία
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: TBC 2021

Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα
Ποσότητα:
  Οι αποστολές προπαραγγελιών εκτελούνται τουλάχιστον μια ημέρα νωρίτερα ώστε ο πελάτης να έχει ήδη παραλάβει το προϊόν την ημέρα του επίσημου release. Το κατάστημά μας δεν φέρνει ουδεμία ευθύνη για καθυστερήσεις που προκύπτουν από τις μεταφορικές.
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".
The World is JUST enough!

Evil Genius 2 is a satirical spy-fi lair builder, where players take control of an Evil Genius and set their plans for world domination I motion. When it feels this good to be bad, the Forces of Justice don’t stand a chance!

Build your own unique evil lair and cover operation, Train a force of criminal minions, Defend your Lair from the Forces of Justice, and Dominate the world with a Doomsday Devie in this direct sequel to the 2004 cult classic! 

Turbo-X

 

    • Γενικά Χαρακτηριστικά
    • Κατασκευαστής:SOLDOUT
    • ΤύποςReal-time strategy, simulation
    • Multiplayer:Όχι (singleplayer)
    • Καταλληλότητα (PEGI):12+
 
Σκληρές Κατασκευές!

Κάθε κακός χρειάζεται ένα νησιωτικό κρησφύγετο, οπότε διαλέξτε τον παράδεισό σας και βάλτε τη δική σας απαίσια σφραγίδα! Διαμορφώστε την εσωτερική δομή του επικίνδυνου κρησφύγετού σας για να ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού σας και κατασκευάστε υπέροχες κακές συσκευές για να τις χρησιμοποιούν τα minions σας.

 
Ατρόμητοι Αντι-ήρωες!!

Η ικανότητα μόνο δεν αρκεί για τα σατανικά σχέδια σας. Καθώς αυξάνεται και εκπαιδεύετε το εργατικό δυναμικό σας, μπορείτε να δημιουργήσετε νέους ειδικούς για να σας βοηθήσουν περαιτέρω με τα κακά σχέδιά σας! Χρειάζεστε κάτι λίγο πιο ... εκφοβιστικό; Στρατολογήστε ισχυρούς Henchmen που ταιριάζουν με το στυλ παιχνιδιού σας.. κάθε εγκέφαλος χρειάζεται ένα δεξί χέρι… ή πολλά στην πραγματικότητα!

 
Ολέθριες συσκευές!!

Οι Δυνάμεις της δικαιοσύνης είναι ενοχλητικά ακριβείς, οπότε συμπληρώστε την ωμή σας δύναμη ερευνώντας και αναπτύσσοντας μια σειρά από δίκτυα παγίδων! Στείλτε τους καλούς στο Pinball Bumper, ή βάλτε τους στο Venus Spy-Trap. Ενώ μια παγίδα είναι καλή, περισσότερες είναι καλύτερες. Συνδυάστε τις παγίδες σας για να διώξετε τους εισβολείς για τα καλά!.

 
Σατανικές Πλοκές!!!

για να δημιουργήσετε μια συσκευή Doomsday και να κυριαρχήσετε στον κόσμο! Πουλήστε τη βρετανική βασιλική οικογένεια, απαγάγετε τον κυβερνήτη του Μέιν και ψήστε κυριολεκτικά την Αλάσκα. Με εκατοντάδες πιθανούς στόχους, η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της διαμάχης!

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία

No Internet Connection