ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

-Q-9-ur8.png

Double Dragon Gaiden : Rise Of The Dragons PS4 NEW

Κωδικός: 9781582420132

Εκτύπωση
28,90€
Προπαραγγελία
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 27/07/2023

Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα
Ποσότητα:
  Οι αποστολές προπαραγγελιών εκτελούνται τουλάχιστον μια ημέρα νωρίτερα ώστε ο πελάτης να έχει ήδη παραλάβει το προϊόν την ημέρα του επίσημου release. Το κατάστημά μας δεν φέρνει ουδεμία ευθύνη για καθυστερήσεις που προκύπτουν από τις μεταφορικές.
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".
Double Dragon Garden : Rise Of The Dragons

To εμβληματικό franchise beat ‘em up επιστρέφει.

Είναι το έτος 199Χ, και ο πυρηνικός πόλεμος έχει καταστρέψει τη Νέα Υόρκη αφήνοντας τους πολίτες της να παλεύουν για επιβίωση καθώς οι ταραχές και το έγκλημα κατακλύζουν τους δρόμους. Η πόλη έχει καταληφθεί από εγκληματικές συμμορίες που τρομοκρατούν τα ερείπιά της καθώς μάχονται για απόλυτη κυριαρχία. Μη διατεθειμένοι να αντέξουν άλλο αυτές τις συνθήκες, ο νεαρός Μπίλι και ο Τζίμι Λι αναλαμβάνουν να διώξουν τις συμμορίες από την πόλη τους. Εξερευνήστε τις απαρχές των νεαρών αδελφών Double Dragon καθώς αναλαμβάνουν νέους και οικείους εχθρούς σε αυτήν την εναλλακτική ιστορία. Κάθε playthrough είναι μια ολοκαίνουργια ευκαιρία για νέα δράση. Διαθέτοντας μια μοναδική και δυναμική δομή επιπέδου, η δυσκολία των αποστολών που αναλαμβάνετε θα αλλάζει ανάλογα με τη σειρά που τις έχετε επιλέξει. Εκτός από το δίδυμο Billy και Jimmy, αλλάξτε το με τη Marian και τον Uncle Matin ή πειραματιστείτε με 9 επιπλέον χαρακτήρες που ξεκλειδώνονται, ο καθένας με τις δικές του ειδικές κινήσεις και μοναδικά στυλ παιχνιδιού. Με τοπικό co-op 2 παικτών, η δράση τετραπλασιάζεται καθώς εσείς και ένας φίλος καθαρίζετε τους κακόφημους δρόμους.

 

Η φυσική έκδοση περιλαμβάνει:

 • Αφίσα Double Dragon Gaiden από τον David Liu
 • Φύλλο αυτοκόλλητων με χαρακτήρες Double Dragon Gaiden

 

 • TAG TEAM ACTION – Επιλέξτε δύο μαχητές και εναλλάξτε απρόσκοπτα μεταξύ τους, δίνοντάς σας πολλές στρατηγικές για καταστροφικούς συνδυασμούς, αμυντικές και επιθετικές κινήσεις.
 • BEAT ‘EM UP WITH ROGUELITE ELEMENTS– Απολαύστε ατελείωτες δυνατότητες playthrough με μια δυναμική λειτουργία επιλογής αποστολής. η σειρά με την οποία θα επιλέξετε την αποστολή σας θα επηρεάσει τη διάρκεια της αποστολής, τον αριθμό των εχθρών και τη συνολική δυσκολία. Επιλέξτε πού θα βελτιωθείτε με τυχαιοποιημένες αναβαθμίσεις με δυνατότητα αγοράς για τους χαρακτήρες σας στο τέλος κάθε αποστολής ή αποθηκεύστε τα μετρητά σας για να αναβιώσετε τους παίκτες σας στην αποστολή.
 • 13 ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ – Ξεκινήστε τον αγώνα με τον Billy, τον Jimmy, τον Marian και τον Uncle Matin. Κερδίστε μάρκες στην πορεία για να ξεκλειδώσετε ένα ρόστερ με 9 ακόμη χαρακτήρες, ο καθένας με το δικό του στυλ παιχνιδιού και τις δυνάμεις του. Διαλέξτε στρατηγικά το μαχητικό δίδυμο σας λαμβάνοντας υπόψη τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία κάθε χαρακτήρα.
 • ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΜΟΙΒΕΣ ΣΑΣ – Προσαρμόστε τη δυσκολία του παιχνιδιού για να επηρεάσετε τον αριθμό των κουπονιών που κερδίζετε ανά περίοδο λειτουργίας και χρησιμοποιήστε αυτά τα διακριτικά για να ξεκλειδώσετε περιεχόμενο από το Token Shop, συμπεριλαμβανομένων χαρακτήρων, συμβουλών και πολλά άλλα. Ο τροποποιητής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μπείτε σε λειτουργία permadeath ή ακόμα και σε infinite λειτουργία.
 • ΤΟΠΙΚΟ CO-OP– Πιάστε έναν φίλο και καθαρίστε τους δρόμους της πόλης μαζί σε λειτουργία τοπικής συνεργασίας που υποστηρίζει έως και δύο παίκτες.
Turbo-X

 

  • Γενικά Χαρακτηριστικά
  • Κατασκευαστής:MAXIMUM GAMES
  • ΤύποςACTION
  • Multiplayer:NAI
  • Καταλληλότητα (PEGI):12+

Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία