ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

Don King Presents: Prizefighter X360 USED_product

Don King Presents: Prizefighter X360 USED

Το Don King Presents: Prizefighter Boxing θα σας βάλει στον ρόλο ενός boxer νέου και πολλά υποσχόμενου.
4,90€
Άμεσα Διαθέσιμο
Ποσότητα:
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".
  Ύστερα από πληροφόρηση από τις μεταφορικές εταιρίες που συνεργαζόμαστε οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι αν και οι παραγγελίες σας, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων αποστέλλονται από εμάς αυθημερόν, οι μεταφορικές εταιρίες παραδίδουν με μικρές ΠΛΕΟΝ καθυστερήσεις ανάλογα και τη περιοχή.

Don King Presents: Prizefighter

Το Don King Presents: Prizefighter Boxing θα σας βάλει στον ρόλο ενός boxer νέου και πολλά υποσχόμενου. Μέσα από τα training sessions και τις πολλές επιλογές που σας δίνει το παιχνίδι, μπορείτε να προσαρμόσετε την τακτική και τις επιθέσεις και άμυνες του boxer σας στο δικό σας στυλ παιξίματος και στο τι απαιτεί ο κάθε αγώνας. Όλα αυτά συμβαίνουν με απίστευτα ρεαλιστικό τρόπο, τόσο μέσα όσο και έξω από το ring. Οι αγώνες είναι μια πραγματική απόλαυση.Έξω από το ring, καθώς η επιτυχία έρχεται, θα πρέπει να ισορροπήσετε την ζωή του boxer σας ώστε να ανταποκρίνεται τόσο στις κοινωνικές όσο και στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και να γίνει ένας πραγματικός star. Όλες οι επιλογές σας είναι σημαντικές και θα έχετε την δυνατότητα να βλέπετε σε videos τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής του boxer, που εσείς έχετε διαμορφώσει. Με λίγα λόγια το Don King Presents: Prizefighter Boxing αξίζει μια θέση στην συλλογή σας και θα σας χαρίσει πολλές ώρες απολαυστικού gameplay

 

Trailer:

 

Preview Photos:


Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία