ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία cookies.

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό. Περισσότερες Πληροφορίες

ΑΠΟΔΟΧΗ
Το καλάθι σας είναι άδειο!

The Console Club Releases
Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα

Αναζήτηση

GR_Days-Gone_2D-Packshot_Temp_PEGI.png

Days Gone (Με Ελληνικό Μενού και Υπότιτλους) PS4 NEW

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 26/4/2019
55,90€
Άμεσα Διαθέσιμο
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 26/04/2019

Μπορειτε να ενημερώνεστε για:


  Την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πιθανές αλλαγές σε αυτή

  Την αλλαγή τιμής στο παιχνιδι που σας ενδιαφέρει

  Την προσθήκη extra υλικού (διαγωνισμοί, preorder bonus, open beta)

  Την κυκλοφορία και άφιξη του παιχνιδιού στο κατάστημα
Ποσότητα:
  Φέρε τα games σου που δεν χρησιμοποιείς και αντάλλαξέ τα επιλέγοντας οποιαδήποτε προιόντα από το κατάστημά μας ή και ακόμα χρησιμοποιώντας τα για την προπαραγγελία σου , επωφελούμενος μεγάλης έκπτωσης από την υπηρεσία μας "Ανταλλαγές".
 
αγάπη... ή ελπίδα;

Τι είναι αυτό που σε κάνει άνθρωπο; Το Days Gone εξερευνεί ακριβώς αυτή την ερώτηση, καθώς όταν ο κόσμος μας έχει υποκύψει στην αιματηρή δίψα των ζόμπι, κάτι κρατάει τους επιζήσαντες ζωντανούς. Απελπισία, χαμός, παράνοια, προδοσία, φιλία, αδελφοσύνη, τύψεις, αγάπη... ή ελπίδα;

 
Φτιάξε το αύριο

Αντιμέτωπος όχι μόνο με τα Freakers, τα μεταλλαγμένα ζόμπι, αλλά και με άλλους επιζήσαντες, στρατιωτικούς και ληστές, ο μόνος τρόπος να επιβιώσεις είναι να «δαμάσεις» την άγρια φύση και να μάθεις πως λειτουργούν όλα γύρω σου. Κατανόησε τις συνήθειες των εχθρών σου, προσαρμόσου στους κύκλους μέρας-νύχτας και τις αλλαγές καιρού, όλα εκ των οποίων επηρεάζουν την συμπεριφορά τους, και σύλλεξε χρήσιμα αντικείμενα από κτίρια και οχήματα για να πάρεις όσα χρειάζεσαι και να εξερευνήσεις ένα ακόμη κομμάτι παραπέρα, να ζήσεις μια μέρα ακόμη. Ξεπέρασε τους φόβους σου και βρες την αντοχή να φτιάξεις το αύριο.

 
Kανένα ίχνος ζωής στον ορίζοντα

Όταν ο πολιτισμός καταρρέει, οι άνθρωποι δείχνουν αυτό που πραγματικά είναι, είτε καλό, είτε κακό -- αντιμέτωπος και με τα 2 είδη ανθρώπων, ζήσε την ιστορία του Deacon, καθώς παλεύει για την επιβίωση Διαδραματίζεται στην βόρειο Αμερική, σε μια τοποθεσία με τεράστια γεωγραφική ποικιλία: εκεί που την μια στιγμή περπατάς σε ένα πυκνό, σκοτεινό δάσος, μπορείς να βρεθείς στην νεκρή έρημο, με κανένα ίχνος ζωής στον ορίζοντα.

 
Ληστές, στρατιώτες, ζόμπι

Με την μηχανή του Deacon ως κύριο μέσο μεταφοράς, εξερεύνησε ελεύθερα, με δικό σου ρίσκο, κάθε σπιθαμή του κόσμου, ψάχνοντας για πυρομαχικά και αγαθά μέσα σε ερείπια, στα οποία ίσως παραμονεύουν τεράστιοι κίνδυνοι Ληστές, στρατιώτες, και κυρίως ζόμπι, είναι οι εχθροί που θα θελήσουν να σου πάρουν τα πάντα, ενώ άλλοι επιζήσαντες μοιράζονται τον στόχο σου -- παίξε έξυπνα και προσέγγισε κάθε κατάσταση όπως εσύ θέλεις.


Follow Us

Ακολoυθήστε μας στα social media για να είστε πάντα ενημερωμένοι!

Επικοινωνία